Kjøpe Lucid Group aksjer uten kurtasje kursutvikling tekniske analyser kursmål anbefalinger

Kjøpe Lucid Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Lucid Group aksjer.

Lucid Group kursutvikling

Lucid Group aksjeselskap

Lucid Group fundamental data

Kjøpe Lucid Group aksjer uten kurtasje

Lucid Group er en amerikansk produsent av EV som ble grunnlagt av Bernard Tse og Sam Weng i 2007. Selskapet har hovedkontor i Newark, California. I begynnelsen av 2021 slo Lucid Group seg sammen med SPACen Churchill Capital Corp IV for å bli notert på Nasdaq Stock Exchange. Aksjen har tickeren LCID.

I dag er det ikke noe stort problem å investere i aksjer på de amerikanske børsene. Stort sett alle norske meglere og banker med aksjehandel tilbyr dette. Begge disse løsningene er trygge og brukervennlige, men siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer kan det fort blir dyrt. Derfor pleier vi å anbefale eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i hele verden. Her kan du også kjøpe Lucid Group aksjer uten kurtasje.

eToro er et alternativ til norske meglere og banker med aksjehandel som er både trygt og seriøst. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og posisjoner er forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er på kun $200, noe som tilsvarer ca 2000 kr, og uten kurtasje er dette en løsning som åpner opp for at de aller fleste kan begynne med investeringer. Som kunde får du tilgang til analyser på utvalgte selskap, analyseprogram med realtidskurser og aksjehandel på 16 børser. Dermed passer eToro også til mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Lucid Group aksjer – steg for steg

Med tilgang til handel med over 2000 aksjer på 16 forskjellige børser har du mange investeringsmuligheter. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i andre selskap er den samme som for å kjøpe Lucid Group aksjer. Du kan også kjøpe fractional shares, og dette åpner opp for at investering i aksjer med høy kurs, som for eksempel Tesla, Amazon og Google blir tilgjengelig for flere. Dette gjøres også på samme måte som i metoden vi skal gå gjennom nå. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan gjøre dine første investering i Lucid Group aksjer.

1: Besøk eToro

Første steg i fremgangsmåten for å kjøpe Lucid Group aksjer er å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro slik at du kommer til nettsiden. Denne er oversatt til norsk, og du har også norsk kundeservice tilgjengelig. Designet er enkelt, slik at du raskt for oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto som innloggingsmetode. Når du har valgt metoden og aktivert den, er din konto registrert og du er logget inn. Dermed gjenstår det kun noen få og raske trinn før du kan kjøpe aksjer i Lucid Group.

Du går videre ved å trykke på Fullfør profil slik at du åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå videre til å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du ønsker å bruke når du skal gjøre innskudd eller ta ut penger fra din konto på eToro.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200, og dette er såpass lavt at det blir mulig for de aller fleste å kjøpe aksjer på eToro. Siden det heller ikke er noen kurtasje vil kostnadene også være lave. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe Lucid Group aksjer anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly til innskudd. Med disse metodene får du penger på konto med en gang du overfører. Du kan også bruke bankoverføring, men da kan det bli opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Lucid Group aksjer

Ordreskjemaet du må bruke for å kjøpe fractional shares eller hele aksjer finner du på selskapssiden, og du kommer dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Lucid Group, for så å trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram. For å åpne ordreskjemaet trykker du på knappen hvor det står Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre legges nå ut i markedet, og så lenge børsen er åpen blir den utført med en gang. Dine aksjer i Lucid Group legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Lucid Group aksje

Lag din egen tekniske analyse av Lucid Group

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Lucid Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Lucid Group aksjer?

I vår guide viser vi deg hvordan du kan kjøpe Lucid Group aksjer uten kurtasje. Aksjen er notert i USA, så du kan også bruke andre måter, men da må du som regel betale kurtasje. Ved å kutte kostnader sparer du penger som du heller kan investere i Lucid Group.

Hvor kan jeg følge Lucid Group kursutvikling?

På vår nettside kan du følge med på Lucid Group kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Lucid Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Lucid Group kurs?

Lucid Group er en populær aksje å investere i, og en av de mange aksjene vi følger tett. På vår nettsiden legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Lucid Group aksjen. Vil du lære å lage dine egne analyser kan du delta i våre kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Lucid Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på aksjen, mens 1 har overweight, 1 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittslig kursmål for Lucid Group er $38,00, mens det høyeste kursmålet er på $60,00.