Kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Lufthansa aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Lufthansa aksjer.

Lufthansa kursutvikling

Lufthansa aksjeselskap

Lufthansa fundamental data

Kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje

Etter at renten har begynt å stige har har vi fått en sektorrotasjon hvor investorene vekter seg ned i vekstselskaper og øker beholdningen i sykliske aksjer som ofte gir en bedre avkastning når økonomien går godt. Lufthansa er en syklisk aksje, og dermed er det muligheter for at denne skal kunne gi god avkastning fremover. Aksjen kan kjøpes hos enkelte norske nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Selv om dette er brukervennlige og trygge løsninger vil vi normalt ikke anbefale dette til alle siden kurtasjen du må betale når du kjøper aksjer ofte er høy. Et godt alternativ er eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel, noe som kan gi deg lavere kostnader, og igjen mer penger å investere.

eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og er dermed et seriøst alternativ til norske nettmeglere og aksjehandel i nettbank. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million, og dermed er det heller ikke noe å utsette på sikkerheten. Det minste innskuddet er $200, og dermed kan de aller fleste begynne med å investere i aksjer på eToro, siden du ikke betaler kurtasje vil kostnaden fortsatt være lav, selv med en liten sum som skal investeres. eToro har også analyser fra kjente investeringsbanker og meglerhus på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og analyseprogra, noe som gjør at løsningen også passer for erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Lufthansa aksjer – steg for steg

Nye investorer som skal begynne med aksjehandel med mindre beløp får ofte høye kostnader som spiser opp deler av pengene som heller kunne vært investert. Selvsagt er lave kostnader også en fordel for andre investorer. En annen viktig fordel med eToro er at du kan kjøpe fractional shares eller deler av en aksje. Dette er også en stor fordel for mindre investorer som for eksempel vil kjøpe Google aksjer, men ikke kan på grunn av den høye kursen. Fremgangsmåten for å investere i Lufthansa er den samme som for andre aksjer. I alt tar det kun noen få minutter fra du starter registreringen til du kan kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det første steget er å gå til eToros nettside. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med norsk nettside og kundeservice kan du forvente deg en god brukeropplevelse, og du slipper eventuelle språkproblemer dersom du skulle ha behov for hjelp. Nettsiden er også oversiktlig og brukervennlig, så du trenger ikke bruke mye tid på å venne deg til designet.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Nå kan du velge hvilken metode du vil bruke for innlogging. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke innlogging fra Facebook eller Google. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn. Før du kan kjøpe Lufthansa aksjer er det noen få og små trinn igjen som må fullføres. Du starter på disse ved å trykke på Fullfør profil.

Du får nå frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. På neste trinn må du svare på noen spørsmål om din erfaring med investeringer og aksjehandel slik at din investorprofil blir fullført. Det siste steget i kontoregistreringen er å verifisere din konto for å øke sikkerheten. Du verifiserer din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du ønsker å bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Siden det minste innskuddet er på kun $200, og det ikke er noen kurtasje når du kjøper Lufthansa aksjer eller andre aksjer er dette en løsning som passer godt for mindre investorer. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Metodene vi anbefaler dersom du vil investere i Lufthansa aksjer raskt er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Med disse får du nemlig penger på din eToro-konto umiddelbart når du gjør innskudd. Du kan bruke bankoverføring, men det kan ta opptil 5 virkedager før pengene er på konto.

4: Kjøp Lufthansa aksjer

Nå som du har penger på konto er du klar til å kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje. For å gjøre dette må du gå til selskapssiden hvor du finner ordreskjemaet. På selskapssiden finner du også siste innlegg om Lufthansa aksjen fra forumet, info og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og program for teknisk analyse. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn summen du vil investere i Lufthansa aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares, eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere og legge din ordre ut i markedet. Er børsen åpen vil din ordre bli gjort opp med en gang, og dine Lufthansa aksjer legges automatisk til din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Lufthansa aksje

Lag din egen tekniske analyse av Lufthansa

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Lufthansa FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Lufthansa aksjer?

Lufthansa aksjen er notert på den tyske børsen, og det er ikke alle nettmeglere som gir deg tilgang til handel der. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje, og metoden kan du også bruke på andre aksjer på andre børser.

Hvor kan jeg følge Lufthansa kurs?

På vår nettside kan du følge med på Lufthansa kursutvikling. Vi har også mye informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Lufthansa aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Lufthansa?

Lufthansa er en av aksjene vi følger tett, og vi legger derfor ofte ut tekniske analyser av Lufthansa aksjen. Vil du lage din egen teknisk analyse av Lufthansa kan du lære mer i vårt kurs for nybegynnere og viderekomne, og vi har også et teknisk analyse program du kan prøve.

Er Lufthansa aksjer en god investering?

I fløge Wall Street Journal er det kun 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Lufthansa aksjen, mens 4 har hold. 3 har underweight og 16 har salgsanbefaling. Høyeste kursmål for Lufthansa er €13,50. Åpner økonomien opp vil nok flere analytikere skifte mening om aksjen og oppjustere kursmål.

%d bloggere liker dette: