Kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje investere reit utbytte tekniske analyser kursmål

Kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer.

Main Street Capital Corporation kursutvikling

Main Street Capital Corporation aksjeselskap

Main Street Capital Corporation fundamental data

Kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje

Main Street Capital Corporation er et Real Estate Investment Trust som ble grunnlagt i 2007. Selskapet har hovedkontor i Houston, Texas, og er notert på New York Stock Exchange med tickeren MAIN. Hovedinvesteringene er langsiktig utlån og egenkapital til selskaper med en årlig inntekt mellom $5 til $100 millioner. Main Street Capital Corporation utbetaler månedlige utbytter til investorene.

Main Street Capital Corporation aksjen er notert på NYSE og kan derfor kjøpes gjennom de aller fleste norske meglere og banker. Å gjøre dette kan bli dyrt siden du må betale kurtasje ved kjøp og salg av aksjer, og dette er en av grunnene til at vi ikke anbefaler disse metodene. Det vi heller kan anbefale er å bruke eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Main Street Capital Corporation aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser har du tilgang til mange aksjer med månedlig utbytte. Du kan også finne et bra utvalg av børsnoterte fond som utbetaler utbytte. I alt kan du handle med mer enn 250 ETF-er. Det betyr at du kan sette sammen en godt diversifisert portefølje. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond er den samme som for å kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer som vi går gjennom her. Som regel går det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å kjøpe aksjer eller ETF-er.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Main Street Capital Corporation aksjer

For å kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Main Street Capital Corporation eller tickeren MAIN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Main Street Capital Corporation aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Main Street Capital Corporation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Main Street Capital Corporation.

Teknisk analyse av Main Street Capital Corporation aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Main Street Capital Corporation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Main Street Capital Corporation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer?

Main Street Capital Corporation aksjen er notert på New York Stock Exchange og kan derfor kjøpes via norske meglere. Vi anbefaler ikke dette siden du da må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje på vår side.

Hvor kan jeg følge Main Street Capital Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Main Street Capital Corporation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Main Street Capital Corporation aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Main Street Capital Corporation kurs?

Main Street Capital Corporation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Main Street Capital Corporation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Main Street Capital Corporation aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Main Street Capital Corporation aksjen, mens 1 har overweight og 1 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for MAIN aksjen er $42,50, mens det høyeste kursmålet er $44,00.