Kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje investere romfart kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kjøpe Maxar Technologies aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Maxar Technologies aksjer.

Maxar Technologies kursutvikling

Maxar Technologies aksjeselskap

Maxar Technologies fundamental data

Kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje

Maxar Technologies ble grunnlagt i 1969 og er i dag notert på New York Stock Exchange. Selskapet leverer blant annet produksjonskommunikasjon, jordobservasjon, radar og satellitter, satellittprodukter og relaterte tjenester. Dette er en sektor mange forventer kommer til å vokse kraftig i tiden fremover. Det kan gjøre at aksjen til Maxar Technologies også får seg et kraftig løft i kursen.

Siden aksjen er notert på NYSE kan den kjøpes via de fleste norske meglere. Det er også et stort antall norske banker som tilbyr aksjehandel på de amerikanske børsene. Begge disse alternativene er trygge og de fleste har brukervennlige løsninger for aksjehandel. Likevel er det sjeldent vi anbefaler disse metodene siden du må betale kurtasje både når du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Maxar Technologies aksjer – steg for steg

Maxar Technolgies er en spennende vekstaksje som kan ha stort potensiale, men samtidig er det risiko å investere i den. Derfor er det viktig å spre risikoen ved å investere i andre aksjer eller for eksempel ETF fond. På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer, i tillegg kan du også investere i mer enn 250 børsnoterte fond. Dermed kan du lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer eller ETF-er. Normalt tar det bare noen få minutter å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Maxar Technologies aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Maxar Technologies aksjer

For å kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Maxar Technologies eller tickeren MAXR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Maxar Technologies aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Maxar Technologies vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Maxar Technologies.

Teknisk analyse av Maxar Technologies aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Maxar Technologies

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Maxar Technologies FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Maxar Technologies aksjer?

Aksjen til Maxar Technologies er notert på New York Stock Exchange med tickeren MAXR. Dermed må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Maxar Technologies aksjen uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Maxar Technologies kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Maxar Technologies. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Maxar Technologies aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Maxar Technologies kurs?

Maxar Technologies er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Maxar Technologies på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Maxar Technologies aksjer en god investering?

Maxar Technologies leverer produksjonskommunikasjon, jordobservasjon, radar og satellitter, satellittprodukter og relaterte tjenester, noe som er en vekstbransje. Får selskapet en viktig posisjon i markedet kan aksjen stige kraftig i tiden fremover.