Kjøpe Mediclinic International aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Mediclinic International aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Mediclinic International aksjer.

Mediclinic International kursutvikling

Mediclinic International aksjeselskap

Mediclinic International fundamental data

Kjøpe Mediclinic International aksjer

Mediclinic International er et sørafrikansk selskap som driver sykehus i Sør-Afrika, Namibia, Sveits og UAE. Selskapet ble etablert i 1983 og har hovedkontor i Stellenbosch, Sør-Afrika, mens aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren MEI.

Dersom du vil investere i Sør-Afrika gjennom norske meglere og banker har du som regel bare fond og ETF som tilgjengelige alternativ. Ønsker du å investere i enkeltaksjer vil du normalt ikke få tilgang til det. Markets er et alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med CFD på sørafrikanske aksjer. I tillegg kan du også trade CFD uten kurtasje på aksjer notert på 19 andre børser, eller investere i aksjer med lav kurtasje på 17 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Mediclinic International aksjer – steg for steg

Investering i helseforetak er ofte sett på som en beskyttelse mot høyere renter og inflasjon, men likevel er det risiko forbundet med disse. Derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til kurtasjefri CFD handel med aksjer notert på 20 børser, og investering i aksjer med lav kurtasje på 17 børser. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Mediclinic International aksjer uten kurtasje med CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til kjøpe CFD på andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Mediclinic International aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Mediclinic International aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Mediclinic International aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Mediclinic International aksjer

For å kjøpe Mediclinic International aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Mediclinic International eller tickeren MEI, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Mediclinic International aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Mediclinic International vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Mediclinic International.

Teknisk analyse av Mediclinic International aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Mediclinic International

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Mediclinic International FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Mediclinic International aksjer?

Mediclinic International er notert på Johannesburg Stock Exchange, noe som gjør det vanskelig å investere i aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på Mediclinic International aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Mediclinic International kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Mediclinic International. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Mediclinic International aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Mediclinic International kurs?

Mediclinic International er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Mediclinic International på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Mediclinic International aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Mediclinic International, mens 4 analytikere har outperform og 3 analytikere har holdanbefaling på aksjen. Høyeste kursmål på Mediclinic International er 98,90 ZAR.