Kjøpe Merck aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Merck aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Merck aksjer.

Merck kursutvikling

Merck aksjeselskap

Merck fundamental data

Kjøpe Merck aksjer uten kurtasje

Merck Sharp & Dohme var opprinnelig et datterselskap av det tyske legemiddelfirmaet Merck. I USA og Canada er MSD kjent som Merck & Co. I dag er dette et av verdens største farmasøytiske selskaper, og ofte er selskapet en del av Dogs of The Dow på grunn av sine store utbytter. Aksjen er notert på New York Stock Exchange og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Til tross for at dette er brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du ofte må betale en høy kurtasje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

I tillegg til å være et rimelig alternativ som gir deg tilgang til mange investeringsmuligheter er eToro også et trygt og sikkert alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Det minste innskuddet er på $200 eller noe under 2000 kr. Dette sammen med kurtasjefri handel gjør at eToro åpner opp for at flere skal kunne begynne med investering. Med tilgang til 16 børser, mer enn 2000 aksjer og over 250 ETF-er, gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Merck aksjer – steg for steg

eToros nettside har et enkelt og brukervennlige design, og dermed tar det ikke lang tid før du har satt deg inn i hvordan siden fungerer. Fremgangsmåten for å kjøpe Merck aksjer kan også brukes til å kjøpe andre verdiaksjer eller børsnoterte fond uten kurtasje. Som regel tar det mindre enn et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Første trinn som må gjøres før du kan kjøpe Merck aksjer uten kurtasje er å registrere deg som bruker på eToro. Det er gratis å åpne en konto. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk kan du forvente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er kommet til eToros nettside kan du starte på registreringen ved å trykke på Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du ønsker å bruke. Du kan enten oppgi mailadressen din og lage deg et brukernavn og passord, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til innloggingen. Når du har valgt og aktivert metoden er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du trykke på Fullfør profil for å få frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer og aksjer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto for å øke sikkerheten. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du ønsker å bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre på eToro er som nevnt $200. Maks innskudd avhenger av betalingsmetoden du vil bruke og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med å investere i Merck aksjer kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføring. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Merck aksjer

Når du skal kjøpe Merck aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Merck eller tickeren MRK, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Herfra kan du også trykke deg videre til selskapssiden hvor du har informasjon og nøkkeltall fra selskapet, oversikt over kursutvikling og programmet for teknisk analyse.

I ordreskjemaet oppgir du enten summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha i Merck. Etter du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Så lenge børsen er åpen blir din ordre utført umiddelbart. Dine Merck aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Merck.

Teknisk analyse av Merck aksje

Lag din egen tekniske analyse av Merck

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Merck FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Merck aksjer?

Merck er notert på Nasdaq og du har derfor mange måter å velge mellom. Når du velger megler bør du velge en med lave kostnader. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Merck aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Merck kursutvikling?

På vår side kan du se Merck kursutvikling. Vi har også samlet informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales, Price/Earnings og utbytteyield for Merck aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Merck kurs?

Merck er en populær utbytteaksje som er med i Dogs of the Dow, og vi følger derfor med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Merck på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne Merck analyser.

Er Merck aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på Merck aksjen, mens 4 har overweight og 6 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Merck aksjen er $92,14, mens det høyeste kursmålet er $107,00.