Kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefaling

Kjøpe Microsoft aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Microsoft aksjer.

Microsoft kursutvikling

Microsoft aksjeselskap

Microsoft fundamental data

Kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje

Microsoft aksjen er lett tilgjengelig hos norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe utenlandske aksjer siden Microsoft er notert på den amerikanske børsen. Å bruke en norsk nettmegler eller handle gjennom nettbanken er uten tvil en brukervennlig løsning, men ofte er det også en dyr løsning siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi foretrekker å bruke eToro, her er nemlig spread den eneste kostnaden når du kjøper aksjer. Altså betaler du ikke kurtasje på aksjehandel, noe som sparer deg for penger og gir deg mer å investere.

eToro er en like seriøst og trygg nettmegler som de norske alternativene og løsningene for aksjehandel i nettbanken. eToro har nemlig alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og i tillegg er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Med et minste innskudd på $200 og ingen kurtasje er eToro en god løsning til investering for nybegynnere. Samtidig har eToro funksjoner som gratis realtidskurser og analyseprogram, og passer derfor også godt for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Microsoft aksjer – steg for steg

Microsoft aksjer koster i dag over $200, og skal du lage en diversifisert aksjeportefølje fra scratch må du ha en del penger som kan investeres. Men, eToro har også en løsning på dette. Du kan nemlig kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. Her er minste investeringssum $50, så med et innskudd på $200 kan du faktisk investere i fire forskjellige aksjer. Det kan gi et godt grunnlag for en portefølje du kan bygge på over tid. For å kunne handle aksjer på eToro må du ha en registrert konto. I alt tar det kun noen få minutter å gjøre dette, og siden du kan bruke betalingsmetoder som gir innskudd direkte til din konto på eToro kan du faktisk kjøpe Microsoft aksjer i løpet av få minutter.

1: Besøk eToro

Første steg for å åpne en konto på eToro er å besøke nettsiden deres. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, så du slipper språkproblemer og kan forvente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har landet på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken metode du vil bruke på innloggingen. Alternativet er å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging fra Facebook eller Google. Når du har gjort dette er din eToro-konto åpnet og du er logget inn. Men, før du kan kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje må du fullføre registreringen.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Du kan da skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på spørsmål om erfaringen og kunnskapen du har om investeringer og aksjehandel. Dette gjøres for å fullføre investorprofilen din. Helt til slutt kan du verifisere kontoen din for å gi den en ekstra sikkerhet slik at ingen kan misbruke din identitet på nett. Dette gjør du ved å laste opp bilde av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, så du trenger ikke en veldig stor sum for å begynne med investeringer på eToro. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de forskjellige betalingsmetodene du kan bruke til innskudd. Av tilgjengelige metoder kan du velge mellom VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Vil du kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje med en gang anbefaler vi alle andre metoder enn bankoverføring. Med bankoverføring kan det nemlig ta opptil 5 virkedager før innskuddet er på konto, men de andre metodene får du pengene på konto umiddelbart.

4: Kjøp Microsoft aksjer

Uansett om du vil kjøpe fractional shares eller hele aksjer kan du følge den samme fremgangsmåten. Aller først bruker du søkefeltet øverst på skjermen for å finne selskapssiden til Microsoft på eToro. Du kan enten søke på selskapsnavnet Microsoft eller tickeren MSFT, og så trykke på søkeresultatet. På selskapssiden kan du lese innleggfra forumet eller informasjon om selskapet, se på nøkkeltall, multipler og kursutvikling, lage tekniske analyser av Microsoft aksjen og kjøpe Microsoft aksjer.

For å kjøpe Microsoft aksjer trykker du på Handle. Du får nå frem et ordreskjema hvor du enten kan fylle inn summen di vil investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har fylt ut dette kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Er børsen åpen vil ordren din bli fullført med en gang, og aksjene legges automatisk til din eToro-konto slik at du kan følge med på Microsoft kursutvikling.

Teknisk analyse av Microsoft aksje

Lag din egen tekniske analyse av Microsoft

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Microsoft FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Microsoft aksjer?

Microsoft aksjen er notert på Nasdaq i USA, så du kan kjøpe den hos de fleste nettmeglere og i nettbanker. Men, med disse løsningene må du betale høy kurtasje. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Microsoft kurs?

Vi gir deg Microsoft kursutvikling på nettsiden vår. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet og viktige nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Microsoft aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Microsoft?

Vi legger jevnlig ut oppdaterte tekniske analyser av Microsoft aksjen. Du kan også prøve ut programmet vi bruker til teknisk analyse av Microsoft. Er du uten erfaring med teknisk analyse kan du lære alt du trenger å vite med vårt kurs for nybegynnere.

Er Microsoft aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 29 analytikere som har kjøpsanbefaling på Microsoft aksjen, mens 3 har overweight og 2 har hold. Ingen har underweight eller salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Microsoft aksjen er $281,53, mens det høyeste kursmålet er på $315.

%d bloggere liker dette: