Kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer.

Moët Hennessy Louis Vuitton kursutvikling

Moët Hennessy Louis Vuitton aksjeselskap

Moët Hennessy Louis Vuitton fundamental data

Kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje

LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A, ofte forkortet til LVMH, er verdens største selskap som driver med luksusprodukter. Selskapet ble grunnlagt i 1987, og har hovedkontor i Paris. Konsernet eier i overkant av 60 datterselskap som drives uavhengig. Aksjen er notert på Paris Stock Exchange i Paris og har tickeren MC.

Siden aksjen er notert på den franske børsen i Paris kan det være vanskelig å kjøpe den gjennom norske meglere eller banker som tilbyr aksjehandel. Det er nemlig bare et lite fåtall som tilbyr aksjehandel med franske aksjer. De som gjør det tar også ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Derfor pleier vi å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer – steg for steg

En viktig fordel med eToro er at de tilbyr handel med fractional shares eller deler av aksjer. Dermed åpner de opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs. Den minste summen du kan investere er $50. Det betyr at selv om du gjør et lite innskudd på $200 kan du kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer, i tillegg til andre aksjer for å spre risikoen. Her viser vi deg hvordan du går frem for å kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen. Den samme metoden kan du bruke for å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investering uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro en god løsning for aksjehandel for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Moët Hennessy Louis Vuitton. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer

For å kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Moët Hennessy Louis Vuitton eller tickeren LVMH, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Moët Hennessy Louis Vuitton vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Moët Hennessy Louis Vuitton.

Teknisk analyse av Moët Hennessy Louis Vuitton aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Moët Hennessy Louis Vuitton

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Moët Hennessy Louis Vuitton FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer?

Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen er notert på Paris Stock Exchange, og kan derfor være vanskelig å kjøpe via norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Moët Hennessy Louis Vuitton kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Moët Hennessy Louis Vuitton. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Moët Hennessy Louis Vuitton kurs?

Moët Hennessy Louis Vuitton er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Moët Hennessy Louis Vuitton på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer en god investering?

I oversikten til MarketScreener er det 15 analytikere som har kjøpsanbefaling på Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen, mens 7 har outperform, 3 har hold og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Moët Hennessy Louis Vuitton aksjen er €726,45, mens det høyeste kursmålet er på €900,00.