Kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips

Kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer.

Molson Coors Brewing Co kursutvikling

Molson Coors Brewing Co aksjeselskap

Molson Coors Brewing Co fundamental data

Kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje

Molson Coors Brewing Co ble etablert i 2005 etter at amerikanske Coors slo seg sammen med canadiske Molson. I 2016 kjøpte selskapet opp Miller Brewing Company, og ble dermed verdens tredje største bryggeri. Blant de mest kjente merkevarene finner du Cobra, Carling, Coors, Foster’s, Grolsch, Millers, Pilsner Urquell, Sol og Staropramen. Selskapets hovedkontor er plassert i Toronto, Canada. Aksjen til Molson Coors Brewing Co er notert på New York Stock Exchange med tickeren TAP.

Utvalget av bryggeriaksjer notert på NYSE er godt, og det er på denne børsen TAP er notert. Dermed må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene for å investere i Molson Coors Brewing Co. De fleste norske meglere tilbyr dette, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Derfor pleier vi ikke å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Molson Coors Brewing Co aksjer – steg for steg

Molson Coors Brewing er et stort og etablert selskap, noe som gjør at risikoen er lavere. Likevel vil det være viktig å spre risiko over andre selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro skal det være mulig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å investere i andre aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Boston Beer Co aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Molson Coors Brewing Co aksjer

For å kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Molson Coors Brewing Co eller tickeren TAP, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Molson Coors Brewing Co aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Molson Coors Brewing Co vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Molson Coors Brewing Co.

Teknisk analyse av Molson Coors Brewing Co aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Molson Coors Brewing Co

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Molson Coors Brewing Co FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer?

For å investere i Molson Coors Brewing Co trenger du en megler som gir deg tilgang til New York Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Molson Coors Brewing Co kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Molson Coors Brewing Co. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Molson Coors Brewing Co aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Molson Coors Brewing Co kurs?

Molson Coors Brewing Co er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Molson Coors Brewing Co på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Molson Coors Brewing Co aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på TAP aksjen, mens 2 har overweight, 8 har hold, 1 har underweight og 5 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Molson Coors Brewing Co er $57,72, mens det høyeste kursmålet er $75,00.