Kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Morgan Stanley aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Morgan Stanley aksjer.

Morgan Stanley kursutvikling

Morgan Stanley aksjeselskap

Morgan Stanley fundamental data

Kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje

Morgan Stanley ble dannet i 1935 etter innføringen av Glass-Steagall Act som påla at forretningsbanker og investeringsbanker måtte splittes opp. Selskapet har hovedkontor i New York, men har også kontorer i 42 land og mer enn 60000 ansatte. Aksjen til Morgan Stanley er notert på New York Stock Exchange og går under tickeren MS.

De fleste meglere og banker tilbyr i dag aksjehandel på de amerikanske børsene. Dermed kan du kjøpe Morgan Stanley aksjer via disse. Selv om disse har brukervennlige og trygge løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene til dette er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alernativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Morgan Stanley aksjer – steg for steg

Morgan Stanley er en investeringsbank og et meglerforetak, og det er en utbredt oppfatning at finansaksjer som dette kan være en god beskyttelse mot inflasjon. Dermed kan aksjen passe godt inn i en portefølje hvor du ønsker å få en bedre balanse. Skal du kjøpe dine første aksjer og vurderer Morgan Stanley bør du også spre risiko ved å investere i andre selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer og kurtasjefri handel ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåten kan også brukes til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Morgan Stanley aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Morgan Stanley aksjer

For å kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Morgan Stanley eller tickeren MS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Morgan Stanley aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Morgan Stanley vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Morgan Stanley.

Teknisk analyse av Morgan Stanley aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Morgan Stanley

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Morgan Stanley FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Morgan Stanley aksjer?

Aksjen til Morgan Stanley er notert på New York Stock Exchange, så for å investere i aksjen må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Morgan Stanley kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Morgan Stanley. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Morgan Stanley aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Morgan Stanley kurs?

Morgan Stanley er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Morgan Stanley på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Morgan Stanley aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 17 analytikere som har kjøpsanbefaling på Morgan Stanley aksjen, mens det er 4 som har overweight, 6 som har hold og 1 som har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Morgan Stanley aksjen er $103,97, mens det høyeste kursmålet er $116,00.