Kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Morrisons aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Morrisons aksjer.

Morrisons kursutvikling

Morrisons aksjeselskap

Morrisons fundamental data

Kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje

WM Morrrisons Supermarkets ble grunnlagt i 1899. Frem til 2004 fokuserte supermarkedkjeden først og fremst på Nord-England, men etter oppkjøpet av Safeway fikk de også en stor markedsandel i Sør-England. Med en markedsandel på 10,14 % er Morrisons den fjerde største supermarkedkjeden i England, hvor kun Tesco, Sainsbury’s og Asda er større. Aksjen til WM Morrisons Supermarkets er notert på London Stock Exchange med tickeren MRW.

Det er kun noen få norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på London Stock Exchange, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 børser. Dermed kan du investere i mer enn 2000 aksjer uten å betale kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Morrisons aksjer – steg for steg

Å investere i dagligvare aksjer som Morrison er ansett for å være trygge investeringer. Selskapene selger nemlig varer som etterspørres uavhengig av makroøkonomiske forhold. Å velge utenlandske aksjer kan også være fornuftig siden dette gir deg eksponering mot andre geografiske områder, slik at du får spredd risiko. Med tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer skal det meste ligge til rette for at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Morrisons aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Morrisons aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Morrisons aksjer

For å kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Morrisons eller tickeren MRW, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Morrisons aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Morrisons vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Morrisons.

Teknisk analyse av Morrisons aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Morrisons

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Morrisons FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Morrisons aksjer?

Morrisons aksjen er notert på London Stock Exchange og det kan derfor være vanskelig å finne norske meglere som gir deg muligheten til å investere i selskapet. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Morrisons aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Morrisons kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Morrisons. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Morrisons aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Morrisons kurs?

Morrisons er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Morrisons på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Morrisons aksjer en god investering?

I følge Financial Times er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Morrisons aksjen, mens det er 7 som har holdanbefaling og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Morrisons aksjen er 254,00 GBX, mens det høyeste kursmålet er 290,00 GBX.