kjøpe mowi aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Mowi aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Mowi aksjer.

Mowi kursutvikling

Mowi aksjeselskap

Mowi fundamental data

Kjøpe Mowi aksjer uten kurtasje

Mowi er verdens største oppdrettsselskap og er notert på Oslo Børs. Selskapet er kontrollert av John Fredriksen. Hovedkontoret er plasser i Bergens, mens det driver oppdrett og foredling i Norge, Skottland, Canada, Irland, Færøyene og Chile, og foredling i USA, Nederland, Belgia, Frankrike, Polen, Japan og Kina. Mowi aksjen er regnet for å være en god utbytteaksje. Flere norske politikere ønsker kraftig vekst i produksjon av laks, noe Mowi kan tjene på.

Mowi er notert på Oslo Børs, noe som gjør at den kan handles gjennom samtlige norske meglere og de aller fleste norske banker. Både norske meglere og banker er trygge og brukervennlige løsninger, men du bør være obs på at du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å velge disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Mowi aksjer – steg for steg

Når du investerer er det viktig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Å diversifisere betyr å spre risiko over ulike aksjeselskap, sektorer og regioner. Det er også vanlig å bruke børsnoterte fond for å kjøpe rente ETF eller børsnoterte fond som investerer i råvarer som gull for å spre risikoen ytterligere. På eToro har du som nevnt tilgang til 2000 aksjer å 16 børser, og i tillegg kan du også investere i mer enn 250 ETF-er. Dermed kan du lage en godt diversifisert portefølje hos denne nettmegleren. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe Mowi aksjer uten kurtasje, og denne metoden kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller ETF-er uten kurtasje. Som regel går det bare noen få minutter fra du begynner å registrere en konto til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Mowi aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Mowi aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Mowi aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Mowi aksjer

For å kjøpe Mowi aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter MOWI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Mowi aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Mowi vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Mowi.

Teknisk analyse av Mowi aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Mowi

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Mowi FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Mowi aksjer?

Siden Mowi aksjen er notert på Oslo Børs kan den kjøpes via alle norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Før du kjøper aksjen bør du vurdere kostnadene megleren har. På vår side kan du se hvordan du kjøper Mowi aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Mowi kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Mowi. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Mowi aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Mowi kurs?

Mowi er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Mowi på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Mowi aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Mowi aksjen, mens 8 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Mowi aksjen er 223,24 kr, mens det høyeste kursmålet er 269,67 kr.

%d bloggere liker dette: