Kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje

Kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer.

Mueller Water Products Inc kursutvikling

Mueller Water Products Inc aksjeselskap

Mueller Water Products Inc fundamental data

Kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje

Selskapet ble grunnlagt i 2005, men har røtter tilbake til 1857. I dag har Mueller Water Products Inc hovedkontor i Atlanta, Georgia, United States, og er notert på New York Stock Exchange med tickeren MWA. Selskapet er en av de største leverandørene av brannhydranter, sluseventiler og andre produkter til infrastrukturen vann trenger for å distribueres.

Siden aksjen er notert på New York Stock Exchange er det forholdsvis enkelt å investere i MWA. For eksempel kan du kjøpe den via de aller fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Mueller Water Products Inc aksjer – steg for steg

Dersom du er en helt ny investor som skal kjøpe dine første aksjer er det viktig å spre risiko over ulike selskaper, sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser har du selvsagt mange vann selskaper du kan investere i, men du finner også mange andre sektorer som kan være interessante. Nedenfor viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares eller deler av en aksje, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Mueller Water Products Inc aksjer

For å kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Mueller Water Products eller tickeren MWA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Mueller Water Products Inc aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Mueller Water Products Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Mueller Water Products Inc.

Teknisk analyse av Mueller Water Products Inc aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Mueller Water Products Inc

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Mueller Water Products Inc FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer?

Mueller Water Products Inc er notert på New York Stock Exchange, og for å investere i selskapet må du ha tilgang til de amerikanske børsene. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Mueller Water Products Inc kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Mueller Water Products Inc. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Mueller Water Products Inc aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Mueller Water Products Inc kurs?

Mueller Water Products Inc er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Mueller Water Products Inc på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Mueller Water Products Inc aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Mueller Water Products Inc aksjen, mens det er 6 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Mueller Water Products Inc er $16,89, mens det høyeste kursmålet er på $20,00.