Kjøpe National Storage aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe National Storage aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe National Storage aksjer.

National Storage kursutvikling

National Storage aksjeselskap

National Storage fundamental data

Kjøpe National Storage aksjer

National Storage er en australsk Real Estate Investment Trust som ble etablert i 2000 etter at selskapene Stowaway Self Storage, National Mini Storage og Premier Self Storage slo seg sammen. Selskapet har hovedkontor i Brisbane og driver mer enn 200 lagerlokaler som leies ut til kunder i Australia. Aksjen til National Storage er notert på Australian Stock Exchange med tickeren NSR.

Det er ikke mange norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på Australian Stock Exchange, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette gjør at det kan bli dyrt, noe som er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du National Storage aksjer – steg for steg

Real Estate Investment Trusts eller REITs er kjent for å utbetale utbytter til aksjonærene. Eiendomsinvestering er også regnet for å ha lav risiko. Dermed kan investering i National Storage passe godt for investorer som ønsker utbytter eller balansere risikoen i porteføljen. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i National Storage aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe National Storage aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe National Storage aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe National Storage aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp National Storage aksjer

For å kjøpe National Storage aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter National Storage eller tickeren NSR, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av National Storage aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i National Storage vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i National Storage.

Teknisk analyse av National Storage aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av National Storage

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

National Storage FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe National Storage aksjer?

Siden National Storage er notert på børsen i Australia kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i National Storage aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge National Storage kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til National Storage. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for National Storage aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av National Storage kurs?

National Storage er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av National Storage på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er National Storage aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 3 analytikere som har holdanbefaling på National Storage, mens 3 har underperform og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for National Storage er AU$2,18, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$2,60.