Kjøpe Nedbank aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Nedbank aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Nedbank aksjer.

Nedbank kursutvikling

Nedbank aksjeselskap

Nedbank fundamental data

Kjøpe Nedbank aksjer

Nedbank er et sørafrikansk bank- og finanskonsern som ble etablert i 1888 som Nederlandsche Bank en Credietvereeniging voor Zuid-Afrika i Amsterdam. Selskapet har i dag hovedkontor i Sandton, Sør-Afrika. Selskapet leverer banktjenester til private kunder og selskap, forsikring og forvaltning. Banken opererer i Sør-Afrika, Eswatini, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibia og Zimbabwe. Aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren NED.

Så vidt vi vet er det ingen norske meglere eller banker som gir deg tilgang til børsen i Sør-Afrika. De eneste alternativene er å investere i fond eller ETF, men med Markets kan du bruke CFD til å få eksponering mot sørafrikanske aksjer. Markets tilbyr kurtasjefri handel med CFD på aksjer som er notert på Johannesburg Stock Exchange og 19 andre børser. Du kan også investere i aksjer med lav kurtasje på 17 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Nedbank aksjer – steg for steg

Å investere i emerging markets kan gi god oppside, samtidig er det høy risiko. Derfor er det viktig å lage en godt diversfisert portefølje. Med CFD på Nedbank aksjer kan du få eksponering mot sørafrikansk bank. Nedenfor kan du lese om fremgangsmåten for hvordan du kan gjøre dette. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer. Det betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje uten å betale kurtasje på Markets.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Nedbank aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Nedbank aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Nedbank aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Nedbank aksjer

For å kjøpe Nedbank aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Nedbank eller tickeren NED, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Nedbank aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Nedbank vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Nedbank.

Teknisk analyse av Nedbank aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Nedbank

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Nedbank FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Nedbank aksjer?

Hvor kan jeg følge Nedbank kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Nedbank. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Nedbank aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Nedbank kurs?

Nedbank er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Nedbank på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Nedbank aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe Nedbank, mens det er 2 som har outperform og 2 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Nedbank er 203,56 ZAR, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 216,00 ZAR.