Kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse

Kjøpe Netflix aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Netflix aksjer.

Netflix kursutvikling

Netflix aksjeselskap

Netflix fundamental data

Kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje

Netflix er en av de mest populære streaming tjenestene på nett, og i dag hvor tilgangen til aksjehandel er god er det mange som investerer i selskaper som har tjenester de liker. Dermed har Netflix aksjen også blitt veldig populær blant investorene. Netflix er notert på Nasdaq i USA, så dette er en aksje som kan kjøpes hos de fleste norske nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Denne metoden er enkel, men samtidig kan den bli dyr siden du må betale kurtasje. For å slippe å betale kurtasje bruker vi derfor eToro når vi skal kjøpe Netflix aksjer eller investere i andre selskaper notert på den amerikanske børsen.

Å slippe å betale kurtasje kan bety at du får lavere kostnader, og derfor kan investere mer av pengene du har, noe som igjen kan gi en bedre avkastning. eToro er en trygg nettmegler som har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og i tillegg er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Minste innskudd er kun $200. Det gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer på eToro. Som kunde får du gratis realtidskurser og program for teknisk analyse, dermed skal også erfarne tradere og investorer kunne bli mer enn fornøyd med denne tjenesten.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Netflix aksjer – steg for steg

Som nevnt betaler du ingen kurtasje når du kjøper Netflix aksjer på eToro, men det er også en annen viktig fordel ved å bruke eToro. Du kan nemlig kjøpe fractional shares, eller deler av en aksje. Dersom du er en liten investorer som vil gjøre din første investering kan det å kjøpe en aksje som koster over $500 være litt mye, og det er her fractional shares kommer inn i bildet. Du kan nemlig kjøpe deler av Netflix aksjen fra $50 og oppover. Det betyr at du med et innskudd på $200 kan investere i Netflix aksjer og flere andre aksjer for å spre risikoen. For å komme i gang med aksjehandel på eToro trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor. I alt tar det kun noen få minutter før du kan kjøpe Netflix aksjer.

1: Besøk eToro

For å kunne kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje på eToro må du aller først registrere en konto. Dermed må du aller først besøke nettsiden deres. Det gjør du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk, og med norsk kundeservice slipper du språkproblemer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå som du er på nettsiden til eToro kan du starte med selve kontoregistreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Ved å gjøre det får du frem skjemaet hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadressen din, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er din konto registrert og du er innlogget på din eToro-konto.

Du kan nå trykke på Fullfør profil for å gjøre kontoen din helt ferdig. Først fyller du inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på et par spørsmål om din erfaring med investering slik at du får en investorprofil. Helt til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd for å kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Dersom du vil kjøpe hele Netflix aksjer og ikke fractional shares bør du først undersøke kursen før du gjør innskudd. Minste innskudd er som nevnt $200, mens aksjekursen til Netflix er over $500. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de ulike metodene. Tilgjengelige innskuddmetoder er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Så lenge du ikke bruker bankoverføring vil innskuddet ditt være tilgjengelig med en gang slik at du kan kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje.

4: Kjøp Netflix aksjer

Uansett om du vil kjøpe fractional shares eller hele aksjer kan du følge den samme fremgangsmåten for å lage din kjøpsordre. I søkefeltet øverst på skjermen når du er logget inn på din eToro konto skriver du inn tickeren NFLX eller selskapsnavnet Netflix, og trykk så på søkeresultatet. Du blir da tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg fra forumet og informasjon om selskapet, se på kursutvikling for Netflix aksjen og lage tekniske analyser, og kjøpe Netflix aksjer.

For å få frem ordreskjemaet trykker du på Handle. Her kan du skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares, eller antall aksjer dersom du vil kjøpe hele aksjer. Når du har gjort dette trykker du på Åpne handel for å legge ordren ut i markedet. Er børsen åpen vil ordren blir gjort opp med en gang, og dine Netflix aksjer vil bli lagt til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Netflix aksje

Lag din egen tekniske analyse av Netflix

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Netflix FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Netflix aksjer?

Netflix aksjen er notert på Nasdaq i USA, så du kan kjøpe aksjen hos alle nettmeglere og i nettbanker som tilbyr aksjehandel i utlandet. Dersom du vil ha lave kostnader kan du følge vår fremgangsmåte for å kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje. Lave kostnader kan gi deg mer å investere.

Hvor kan jeg følge Netflix kurs?

På vår nettsiden om Netflix kan du følge med på kursutvikling. Vi har samlet sammen mye nyttig informasjon om selskapet og de siste resultatene de har lagt frem. I tillegg har vi også oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales slik at du kan se hvordan selskapet er priset.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Netflix?

Netflix er en av de mest populære aksjene så vi legger ofte ut tekniske analyser av Netflix. Du kan også prøve programmet vi bruker til analysene gratis i 30 dager. Vi har også kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne dersom du vil lage egne analyser av Netflix aksjen.

Er Netflix aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det kun 5 av 42 analytikere som har en anbefaling som er under hold. Gjennomsnittlig kursmål for Netflix aksjen er $619,56. Det høyeste kursmålet er $840. Det betyr at Netflix aksjen kan gi god avkastning til investorene.