Kjøpe Newcrest Mining aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Newcrest Mining aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Newcrest Mining aksjer.

Newcrest Mining kursutvikling

Newcrest Mining aksjeselskap

Newcrest Mining fundamental data

Kjøpe Newcrest Mining aksjer

Newcrest Mining ble opprinnelig startet som et datterselskap av Newmont Mining i 1966, men skiftet navn til Newcrest Mining i 1990 etter at selskapet kjøpte opp Australmin Holdings Ltd. Etter at selskapet slo seg sammen med Lihir Gold i 2010 ble det en av verdens største gullprodusenter. Aksjen til Newcrest Mining er notert på Australian Stock Exchange med tickeren NCM.

Blant de norske meglerne og bankene er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til Australian Stock Exchange, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Det kan bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser. Via Markets kan du investere i australske aksjer med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Newcrest Mining aksjer – steg for steg

Investering i gull er regnet for å være en god beskyttelse mot inflasjon, og dette gjelder også for Newcrest Mining. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som gir deg gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Newcrest Mining aksjer med 0,1 % kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Newcrest Mining aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Newcrest Mining aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Newcrest Mining aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Newcrest Mining aksjer

For å kjøpe Newcrest Mining aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Newcrest Mining eller tickeren NCM, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Newcrest Mining aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Newcrest Mining vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Newcrest Mining.

Teknisk analyse av NCM aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av NCM

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Newcrest Mining FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Newcrest Mining aksjer?

Newcrest Mining er notert på den australske børsen, noe som gjør at det kan være vanskelig og dyrt å investere i aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Newcrest Mining aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Newcrest Mining kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Newcrest Mining. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Newcrest Mining aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Newcrest Mining kurs?

Newcrest Mining er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Newcrest Mining på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Newcrest Mining aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe Newcrest Mining, mens det er 5 som har outperform, 5 som har hold og 1 som har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Newcrest Mining er AU$20,93, mens det høyeste kursmålet er på AU$24,57.