Kjøpe Newmont Corporation aksjer investere gold kursutvikling kursmål tekniske analyser

Kjøpe Newmont Corporation aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Newmont Corporation aksjer.

Newmont Corporation kursutvikling

Newmont Corporation aksjeselskap

Newmont Corporation fundamental data

Kjøpe Newmont Corporation aksjer

Newmont Corporation ble etablert i 1921 og har hovedkontor i Greenwood Village, Colorado. Selskapet er i dag verdens største gullgruveselskap, og har drift i Nevada, Colorado, Ontario, Quebec, Mexico, Dominikanske Republikk, Australia, Ghana, Argentina, Peru og Surinam. I tillegg til gull utvinner selskapet også kobber, zink, sølv og bly. Aksjen er notert på NYSE med tickeren NEM.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til handel med aksjer notert på New York Stock Exchange, men de tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Disse løsningene kan dermed bli dyre, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som lar deg kjøpe amerikanske aksjer med en kurtasje på 2 cent pr aksje. I tillegg får du også tilgang til 16 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Newmont Corporation aksjer – steg for steg

Mange investorer bruker råvaren gull som beskyttelse mot inflasjon. Det er også mange som investerer i gull aksjer av samme grunn, og som verdens største gullgruveselskap kan Newmont Corp være et godt alternativ. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Newmont Corportation med kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Newmont Corporation aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Newmont Corporation aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Newmont Corporation aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Newmont Corporation aksjer

For å kjøpe Newmont Corporation aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Newmont Corporation eller tickeren NEM, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Newmont Corporation aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Newmont Corporation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Newmont Corporation.

Teknisk analyse av Newmont Corporation aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Newmont Corporation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Newmont Corporation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Newmont Corporation aksjer?

Siden Newmont Corp er notert på New York Stock Exchange kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare ved å investere i Newmont Corporation med en kurtasje på 2 cent pr aksje.

Hvor kan jeg følge Newmont Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Newmont Corporation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Newmont Corporation aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Newmont Corporation kurs?

Newmont Corporation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Newmont Corporation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Newmont Corporation aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe Newmont Corp, mens det er 5 som har outperform og 10 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Newmont Corp er $64,06, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $72,00.