Kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling

Kjøpe NextEra Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe NextEra Energy aksjer.

NextEra Energy kursutvikling

NextEra Energy aksjeselskap

NextEra Energy fundamental data

Kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje

Florida Power & Light Company ble startet i 1925. I 1984 ble navnet endret til FPL Group Inc, før selskapet i 2010 fikk navnet NextEra Energy. I dag er selskapet verdens største produsent av fornybar energi fra sol og vind. Selskapet har også kraftverk som drives av gass og olje, og driver i tillegg atomkraftverk. Selskapet er notert på New York Stock Exchange med tickeren NEE.

Det er god tilgang til å handle aksjer notert på de amerikanske børsene i Norge. Faktisk er det noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr. Begge disse metodene er trygge og brukervennlig, men det kan bli dyrt å velge disse siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ til norske meglere og banker er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du NextEra Energy aksjer – steg for steg

Som nevnt får du tilgang til 16 børser når du registrerer en konto. Det betyr at du i alt kan handle med mer enn 2000 aksjer. Blant disse finner du også flere andre vindkraft aksjer. I tillegg kan du også investere i over 250 forskjellige børsnoterte fond. Dermed kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje med spredt risiko. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje, og denne fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du er klar til å investere i NextEra Energy.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe NextEra Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp NextEra Energy aksjer

For å kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter NextEra Energy eller tickeren NEE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av NextEra Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i NextEra Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i NextEra Energy.

Teknisk analyse av NextEra Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av NextEra Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

NextEra Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe NextEra Energy aksjer?

NextEra Energy er notert på New York Stock Exchange med tickeren NEE. For å kjøpe aksjen trenger du derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe NextEra Energy aksjen uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge NextEra Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til NextEra Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for NextEra Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av NextEra Energy kurs?

NextEra Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av NextEra Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er NextEra Energy aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på NextEra Energy aksjen, mens 2 har overweight og 7 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for NextEra Energy er $87,89, mens det høyeste kursmålet er $101,00.