Kjøpe Nikola aksjer Teknisk analyse av Nikola Corp aksjer analyser anbefalinger kursmål logo

Kjøpe Nikola aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Nikola aksjer.

Nikola kursutvikling

Nikola aksjeselskap

Nikola fundamental data

Kjøpe Nikola aksjer uten kurtasje

Det har vært mye støy rundt selskapet Nikola, og dermed har den ikke fått ta del i oppturen de andre grønne aksjene har hatt. Det betyr at Nikola aksjer kan være underpriset. Nikola Corporation er et amerikansk selskap, og aksjen er notert på den amerikanske børsen, noe som betyr at det er mange muligheter å velge mellom når du vil kjøpe Nikola aksjer. Du kan gjøre det hos de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe aksjer. Men, bruker du disse metodene må du som regel betale en høy kurtasje for kjøpe og salg av aksjer. Derfor foretrekker vi å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

eToro er en seriøs nettmegler som har alle nødvendige tillatelser fra det norske finanstilsynet. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, og det er dermed en trygg nettmegler. Nettsiden er også oversatt til norsk og du har norsk kundeservice, noe som gir deg høy brukervennlighet. Når du skal kjøpe Nikola aksjer på eToro er det minste innskuddet $200, og dermed er dette en god løsning til de som kun vil investere en lav sum. Samtidig har eToro så gode løsninger og funksjoner at også erfarne investorer og tradere vil være fornøyde.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Nikola aksjer – steg for steg

Vi bruker eToro fordi vi slipper å betale kurtasje når vi kjøper og selger aksjer via denne nettmegleren, i tillegg har de også mange gode løsninger for teknisk analyse og trading. På eToro betaler du kun spread som er forskjellen mellom kjøper- og selgerkurs, og dermed kan du spare penger som du heller kan bruke til å kjøpe Nikola aksjer og få avkastning. For å kjøpe aksjer i Nikola uten kurtasje trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor, i alt tar det kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Aller først må du besøke nettsiden til eToro slik at du kan registrere en konto. Når du er på nettsiden kan du trykke på knappen Bli med nå. For å komme til eToros nettside kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Denne tar deg direkte til eToros nettside. Som nevnt er nettsiden oversatt til norsk, så du kan forvente deg en god brukervennlighet.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne med selve registreringen. Når du trykker på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn mailadresse, brukernavn og passord, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er du logget inn på din konto. Før du kjøper Nikola aksjer anbefaler vi at du også fullfører profilen din.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Du kan da legge inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Du må også svare på noen spørsmål for å lage din investorprofil. Helt til slutt kan du laste opp bilde av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak. Dette gjøres for å sikre at ingen misbruker din identitet, og gir deg derfor ekstra sikkerhet.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på eToro $200, noe som gjør at dette er en løsning som passer godt for de aller fleste. Betalingsmetodene du kan velge mellom er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Innskuddet ditt er tilgjengelig umiddelbart så lenge du bruker andre metoder enn bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto. Maks innskudd varierer fra $5500 til uendelig.

4: Kjøp Nikola aksjer

Når du har gjort innskudd er du klar for å kjøpe Nikola aksjer. Det gjør du ved å enten søke på selskapsnavnet Nikola eller tickeren NKLA. Søkefunksjonen finner du helt øverst på skjermen din, og når du har søkt trykker på du søkeresultatet for å bli tatt med til selskapssiden. Her kan du lese de siste innleggene om Nikola aksjen fra aksjeforumet, lese mer om selskapet og se på resultatene, undersøke Nikola kursutvikling og lage tekniske analyser, og selvsagt kjøpe Nikola aksjer.

For å kjøpe Nikola aksjen trykker du på knappen Handle. Du får da frem et ordreskjema hvor du kan fylle inn summen du vil investere eller antall aksjer du vil kjøpe. Minste sum du kan investere i en enkelt aksje er $50, noe som betyr at du kan spre risikoen over flere aksjer selv om du kun satte inn $200. Når du har valgt sum eller antall trykker du på Åpne handel. Dette legger ordren din ut på markedet slik at dine aksjer bli kjøpt. Aksjene legges automatisk til din konto.

Teknisk analyse av Nikola aksje

Lag din egen tekniske analyse av Nikola

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Nikola FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Nikola aksjer?

Nikola aksjen er notert på den amerikanske børsen, så du må ha tilgang til aksjehandel i utlandet. Vi pleier å bruke en fast nettmegler til dette, fordi vi slipper å betale kurtasje. Dermed kan vi heller investere pengene i Nikola aksjer fremfor å betale en megler.

Hvor kan jeg følge Nikola kurs?

På vår nettside kan du se Nikola kursutvikling. Vi har også samlet mye nyttig informasjon som nøkkeltall fra selskapsrapporter. I tillegg har vi også oversikt over oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Nikola aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Nikola?

Vi følger Nikola rimelig tett og lager ofte tekniske analyser av Nikola aksjen som vi legger ut på vår nettsiden. Vi har også et program for teknisk analyse slik at du kan lage dine egne tekniske analyser av Nikola aksjen. Programmet er gratis i 30 dager.

Er Nikola aksjer en god investering?

Nikola har underprestert sammenlignet med tilsvarende aksjer. Det betyr at aksjen kan være underpriset nå som selskapet har vært gjennom en snuoperasjon for å få orden på sakene. Dermed er det sjanser for at Nikola aksjen skal kunne gi god avkastning fremover.

%d bloggere liker dette: