kjøpe norway royal salmon aksje cfd uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD.

NRS kursutvikling

NRS aksjeselskap

NRS fundamental data

Kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD uten kurtasje

Norway Royal Salmon er et oppdrettselskap som ble grunnlagt i 1992 av 34 oppdrettere. Selskapet har hovedkontor i Trondheim og et salgskontor i Kristiansand. Aksjen til Norway Royal Salmon ble notert på Oslo Børs i 2011.

Det finnes mange meglere du kan velge mellom når du vil investere i Norway Royal Salmon aksjen, men som regel må du betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på aksjer.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Norway Royal Salmon aksje CFD – steg for steg

Når du skal begynne med investeringer og daytrading er det viktig å spre risiko. På Capital.com har du tilgang til CFD på mer enn 3000 aksjer, noe som betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på Norway Royal Salmon aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri handel på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Norway Royal Salmon aksje CFD

For å kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Norway Royal Salmon eller tickeren NRS, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Norway Royal Salmon vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Norway Royal Salmon aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Norway Royal Salmon

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Norway Royal Salmon FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Norway Royal Salmon aksjer?

Norway Royal Salmon er notert på Oslo Børs, og du kan derfor kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Norway Royal Salmon aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Norway Royal Salmon kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Norway Royal Salmon. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Norway Royal Salmon aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Norway Royal Salmon kurs?

Norway Royal Salmon er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Norway Royal Salmon på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Norway Royal Salmon aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler kjøp av Norway Royal Salmon, mens 3 analytikere har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Norway Royal Salmon er 266,67 kr, mens det høyeste kursmålet er 270,00 kr.