Kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser

Kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer.

Norwegian Air Shuttle kursutvikling

Norwegian Air Shuttle aksjeselskap

Norwegian Air Shuttle fundamental data

Kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer uten kurtasje

NAS har gått gjennom en større restrukturering, noe som har ført til at meglerhusene har oppjustert kursmålene. Der med har Norwegian Air Shuttle aksjer blitt en populær investering. NAS er også en syklisk aksje som kan gjøre det godt når samfunnet får åpnet opp etter Corona. Siden selskapet er notert på Oslo Børs kan den handles i de fleste nettbanker og gjennom norske nettmeglere, men siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer kan dette bli dyre løsninger. Vi anbefaler normalt å bruke eToro som er en nettmegler med kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet og er regulert av CySEC. Dermed er dette et seriøst alternativ til de norske bankene og meglerne. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 passer eToro godt for nye investorer som vil gjøre sine første investeringer, og med gratis realtidskurser og analyseprogram passer de også godt for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Norwegian Air Shuttle aksjer – steg for steg

Siden du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer på eToro vil kostnadene være under kontroll og dermed blir det ikke for høye transaksjonskostnader, selv om du vil handle for mindre beløper. Med tilgang til 16 børser kan du investere i mer enn 2000 forskjellige aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer er den samme som for å kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer. Som regel går det ikke mer enn et par minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan kjøpe NAS aksjer uten kurtasje er å besøke nettsiden til eToro slik at du kan registrere en konto. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som sikrer deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design slik at du raskt får full oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

På nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble sammen din eToro-konto med din Facebook- eller Google-konto og logge inn med den. Når du har valgt metode og aktivert den er din eToro-konto registrert og du er logget inn.

Du kan nå trykke på Fullfør profil. Nå får du frem et skjema hvor du kan fylle inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer og aksjer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto for å øke sikkerheten. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200, noe som tilsvarer litt under 2000 kr. Maks innskudd går derimot fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre innskudd med bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Norwegian Air Shuttle aksjer

Når du skal kjøpe NAS aksjer uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Du får frem dette ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Norwegian Air Shuttle eller tickeren NAS. Du kan nå trykke på Handle for å åpne ordreskjemaet. Du kan også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se på nøkkeltall eller kursutvikling og lage tekniske analyser av NAS aksjen.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere eller antallet NAS aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine NAS aksjer legges så automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering i NAS.

Teknisk analyse av Norwegian Air Shuttle aksje

Lag din egen tekniske analyse av Norwegian Air Shuttle

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

NAS FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer?

Norwegian Air Shuttle er notert på Oslo Børs, og du kan derfor kjøpe aksjen via de aller fleste banker og nettmeglere. På vår nettside kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Norwegian Air Shuttle kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Norwegian Air Shuttle aksjen. Vi har også samlet nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall og multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Norwegian Air Shuttle.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Norwegian Air Shuttle kurs?

NAS aksjen er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Norwegian Air Shuttle aksjen. Du kan også følge kursene våre for å lære hvordan du kan lage dine egne analyser av NAS aksjen.

Er Norwegian Air Shuttle aksjer en god investering?

I oversikten til MarketWatch er det 2 analytikere som har kjøps anbefaling på NAS aksjen, mens 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er 19,33 kr, mens det høyeste kursmålet for Norwegian Air Shuttle aksjen er 26 kr.