Kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje ncl teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer.

Norwegian Cruise Line kursutvikling

NCL aksjeselskap

NCL fundamental data

Kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje

NCL aksjen er notert på New York Stock Exchange i USA, og kan dermed kjøpes via de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan handle utenlandske aksjer. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger er dette ikke noe vi anbefaler for alle. Grunnen til det er at du som regel må betale en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er å bruke eToro. Grunnen til at vi foretrekker denne nettmegleren er at de tilbyr kurtasjefri aksjehandel, noe som betyr at du kan spare penger sammenlignet med å bruke en norsk megler eller bank når du kjøper aksjer i Norwegian Cruise Line.

eToro er også et trygt alternativ til norske nettmeglere og banker. De har nemlig alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Når det kommer til sikkerhet scorer de også godt. Alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Med et minste innskudd på $200 er dette en løsning som passer veldig godt til nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. Med gratis realtidskurser, program for teknisk analyse og analysedekning på utvalgte selskaper passer det også godt for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Norwegian Cruise Line aksjer – steg for steg

Som nevnt betaler du ikke kurtasje når du kjøper aksjer på eToro, og dette er en fordel for nye investorer som vil begynne å lage en portefølje. Siden du ikke betaler kurtasje vil det ikke bli dyrere å investere i aksjer fra flere selskaper slik at du får spredd risikoen. Fremgangsmåten for å kjøpe andre aksjer uten kurtasje er den samme som for å kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner på kontoregistreringen til du kan investere i NCL aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne på registreringen må du gå til eToros nettside. Du kommer dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er tilgjengelig på norsk, og det er norsk kundeservice tilgjengelig kan du forvente deg en god brukeropplevelse og du slipper språkproblemer. Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Alternativene er å bruke din innlogging fra Facebook eller Google, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har gjort dette og aktivert metoden du valgte er din konto registrert og du er logget inn. Men, før du kan gå i gang med å investere i Norwegian Cruise Line aksjer må du fullføre registreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

I dette skjemaet kan du fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter kan du gå videre til å svare på spørsmål for å kartlegge din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer slik at du får en investorprofil. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Dette gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til å sette inn og ta ut penger fra eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er som nevnt $200, og du har mulighet til å investere i fractional shares eller deler av aksjer. Dermed kan du faktisk investere i alle de aksjene du ønsker, uansett om kursen er høyere enn innskuddet du gjør. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Betalingsmetodene du kan bruke til innskudd er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på din eToro-konto, mens du får dem umiddelbart med de andre metodene. Derfor bør du bruke disse om du vil gå raskt i gang med å kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer.

4: Kjøp Norwegian Cruise Line aksjer

For å kjøpe aksjer i Norwegian Cruise Line må du bruke ordreskjemaet du finner på selskapssiden. Du kommer dit ved å bruke søkefeltet øverst på nettsiden til å søke etter Norwegian Cruise Line eller tickeren NCLH, for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du også innlegg om aksjen fra forumet, info om selskapet og nøkkeltall, kursoversikt og programmet til teknisk analyse. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

Dersom du vil kjøpe fractional shares kan du skrive inn summen du vil investere, vil du heller kjøpe hele aksjer i Norwegian Cruise Line skriver du inn antallet aksjer du vil ha. Aktiver ordren ved å trykke på Åpne handel slik at ordren legges ut i markedet. Er børsen åpen vil ordren din bli utført med en gang. Aksjene legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til NCL aksjen.

Teknisk analyse av Norwegian Cruise Line aksje

Lag din egen tekniske analyse av Norwegian Cruise Line

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Norwegian Cruise Line FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer?

Norwegian Cruise Line aksjene er notert på den amerikanske børsen, derfor trenger du en nettmegler eller bank som lar deg kjøpe utenlandske aksjer for å kunne investere. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Norwegian Cruise Line kurs?

På vår nettside kan du se Norwegian Cruise Line kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om NCL selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg har vi multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Norwegian Cruise Line aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Norwegian Cruise Line?

NCL aksjen er en spennende syklisk aksje som kan gjøre det godt fremover. Derfor legger vi ut tekniske analyser av Norwegian Cruise Line aksjen på vår nettside. Du kan også lære mer om teknisk analyse ved å følge våre kurs for nybegynnere og viderekomne.

Er Norwegian Cruise Line aksjer en god investering?

På oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på NCL aksjen, mens 10 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Norwegian Cruise Line aksjen er $31,33, mens det høyeste kursmålet er $40.

%d bloggere liker dette: