Kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe On the Beach Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe On the Beach Group aksjer.

On the Beach Group kursutvikling

On the Beach Group aksjeselskap

On the Beach Group fundamental data

Kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje

On the Beach Group ble grunnlagt av Simon Cooper i 2004. Selskapet har hovedkontor i Manchester, UK, og tilbyr pakkereiser, flyreiser og hotell til kunder i Storbritannia. I tillegg eier selskapet ebeach.se som tilbyr samme tjenester til det svenske markedet. Aksjen til On the Beach Group ble notert på London Stock Exchange med tickeren OTB i 2016.

Siden aksjen til On The Beach Group er notert på London børs kan det være vanskelig å kjøpe den gjennom norske meglere og banker. De få som gir deg tilgang tar normalt en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi ikke anbefaler disse. Det kan nemlig bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du On the Beach Group aksjer – steg for steg

On the Beach Group er en syklisk aksje, på samme måte som annen investering i reiseliv. Det betyr at inntjeningen til selskapet, og dermed aksjekursen, blir påvirket av makroøkonomiske forhold. Dette gjør at det er viktig å spre risiko ved å investere i andre selskap som driver i forskjellige sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i On the Beach Group aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe On the Beach Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp On the Beach Group aksjer

For å kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter On the Beach Group eller tickeren OTB, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av On the Beach Group aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i On the Beach Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i On the Beach Group.

Teknisk analyse av On the Beach Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av On the Beach Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

On the Beach Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe On the Beach Group aksjer?

Det kan være vanskelig å kjøpe On the Beach Group aksjer gjennom norske meglere siden den er notert på børsen i London. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i On the Beach Group aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge On the Beach Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til On the Beach Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for On the Beach Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av On the Beach Group kurs?

On the Beach Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av On the Beach Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er On the Beach Group aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på On the Beach Group aksjen, mens 3 har hold og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for On the Beach Group aksjen er 301,91 GBX, mens høyeste kursmål er 382,13 GBX.