Kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje teknisk analyse kurs kursmål utvikling anbefaling nytt bilde

Kjøpe Ørsted aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ørsted aksjer.

Ørsted kursutvikling

Ørsted aksjeselskap

Ørsted fundamental data

Kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje

Danske Ørsted er den nye versjonen av Dong Energy. Fra å være et oljeselskap har det omstilt seg på imponerende vis til å bli en av de virkelig store aktørene innen fornybar energi. Dette gjør at aksjen er en populær investering, og over tid har den gitt god avkastning. Ørsted aksjen er notert på Nasdaq Copenhagen, og dermed får du tilgang til å kjøpe Ørsted aksjer via de fleste meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger vil vi normalt ikke anbefale dette. Grunnen er at meglere og banker som regel tar en høy kurtasje for kjøp og salg av aksjer. Derfor anbefaler vi eToro som er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

I tillegg til å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker, er eToro også et trygt og seriøst alternativ. eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opp til 1 million euro. Det minste innskuddet er $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvesteringer. Som kunde får du tilgang til aksjeanalyser på utvalgte selskap, program for teknisk analyse og realtidskurser. Dette gjør at eToro også passer for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ørsted aksjer – steg for steg

Å kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje på eToro er en enkel måte å investere på. I alt tar det ikke mer enn noen få minutter fra du begynner på registrering av konto til du kan kjøpe Ørsted aksjer. Fremgangsmåten er den samme som for å kjøpe andre aksjer, og siden eToro gir deg tilgang til de viktigste børsene over hele verden kan du derfor investere i andre selskaper slik at du får en portefølje. For å komme i gang følger du ganske enkelt fremgangsmåten vi går igjennom nedenfor.

1: Besøk eToro

Første steg er å gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Når du er på nettsiden vil du merke at den er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at den er veldig brukervennlig. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig, noe som gjør at du kan få god hjelp dersom det trengs.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

For å starte registreringen av konto på eToro trykker du på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Alternativene er å enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har valgt og aktivert metode er din konto åpnet og du er logget inn. Nå gjenstår det kun å trykke på Fullfør profil slik at du kan komme i gang med investering i Ørsted aksjer.

Du har nå fått frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å fullføre din investorprofil. Det gjør du ved å svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Verifiseringen gjøres ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre på eToro er $200, noe som gjør at terskelen for å begynne med investeringer er så lav at nesten alle kan komme i gang. Når du skal gjøre innskudd anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly siden dette er betalingsmetoder med umiddebar overføring. Det betyr at du får penger på din eToro-konto med en gang slik at du kan kjøpe Ørsted aksjer. Du kan bruke bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Ørsted aksjer

Når du skal kjøpe Ørsted aksjer må du bruke ordreskjemaet som du finner på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Orsted. Trykk på søkeresultatet for å komme til selskapssiden. Her finner du informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogrammet. For å åpne ordreskjemaet trykke du på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares. Her er minste investering $50. Alternativt kan du skrive inn antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har skrevet inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren. Din ordre blir nå lagt ut i markedet og utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine Ørsted aksjer blir automatisk lagt til i porteføljen hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Ørsted aksje

Lag din egen tekniske analyse av Ørsted

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ørsted FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ørsted aksjer?

Ørsted aksjen er hovednotert på den danske børsen i København, og dermed har du mange alternativer å velge mellom. På denne siden kan du se hvordan du kan kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje. Det betyr at du kan få lavere kostnader og investere mer.

Hvor kan jeg følge Ørsted kurs?

På vår side kan du følge med på Ørsted kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Ørsted aksjen slik at du kan vurdere verdsettelsen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ørsted?

Ørsted er en populær investering som vi følger med på, og ofte legger vi ut teknisk analyse av Ørsted aksjen som du kan se. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i være kurs i teknisk analyse om du vil lage egne analyser av Ørsted aksjen.

Er Ørsted aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 8 analytikere kjøpsanbefaling på Ørsted aksjen, mens 1 har overweight, 11 har hold og 5 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Ørsted aksjer er 1110,64 DKK, mens det høyeste kursmålet for aksjen er 1700 DKK.