Kjøpe Overstock aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Overstock aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Overstock aksjer.

Overstock kursutvikling

Overstock aksjeselskap

Overstock fundamental data

Kjøpe Overstock aksjer uten kurtasje

Siden Overstock.com aksjen er notert på amerikanske Nasdaq har du flere valgmuligheter for hvordan du kan kjøpe Overstock aksjer. Du kan for eksempel bruke norske meglere eller nettbanker hvor du har tilgang til handel med utenlandske aksjer. Fordelene med disse løsningene er at de er både trygge og brukervennlige. Ulempen er at du må betale kurtasje ved kjøpe og salg, noe som kan føre til at det blir dyrt. Derfor pleier vi ikke å anbefale disse metodene. Det vi derimot kan anbefale er å kjøpe aksjer via eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

Siden alle innskudd og investeringer er forsikret opptil 1 million euro er eToro minst like trygg og sikker som de norske løsningene. Videre har eToro alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, noe som viser at dette er en seriøs aktør. Nettsiden er brukervennlig, men samtidig har du avanserte funksjoner som gratis realtidskurser, program for tekniske analyser, analysedekning på utvalgte selskaper og et eget aksjeforum. Med et minsteinnskudd på $200 er dette en løsning som passer like godt til nybegynnere som erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Overstock aksjer – steg for steg

Fremgangsmåten for å kjøpe Overstock aksjer uten kurtasje på eToro er enkel, og det tar normalt ikke mer enn et par minutter fra du begynner registreringen til du kan gjøre dine første investeringer i Overstock aksjen. Fremgangsmåten kan også benyttes til å kjøpe aksjer i andre selskaper. Siden eToro gir deg tilgang til over 2000 aksjer notert på børser i 16 land har du også et av de beste utvalgene. eToro har også fractional shares, noe som betyr at selv mindre investorer kan investere i aksjer med høy kurs, slik som Amazon og Google.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Overstock.com aksjer uten kurtasje må du aller først gå til eToros nettside slik at du kan begynne å registrere en konto. Du kommer deg til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med norsk nettside og kundeservice er du sikret en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et enkelt design slik at du raskt får full oversikt over alle funksjonene som er tilgjengelig.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå som du er på eToros nettside kan du begynne på selve kontoregistreringen. Ved å trykke på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan velge innloggingsmetoden du vil bruke på din konto. Du kan velge å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din konto på Google eller Facebook. Når du har valgt metoden du vil bruke og aktiver denne, vil din konto være registrert og du er logget inn. Dermed er det kun noen få og raske steg igjen før du kan kjøpe Overstock aksjer uten kurtasje.

Ved å trykke på Fullfør profil får du frem et nytt skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål om din erfaring med aksjer og investeringer slik at din investorprofil blir klargjort. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke når du skal gjøre innskudd eller uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Med kurtasjefri aksjehandel og et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med investeringer på eToro. Maks innskudd avhenger av betalingsmetoden du bruker og går fra $5500 og oppover. Vi anbefaler å gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Disse har overføringer som utføres umiddelbart slik at du raskt kan kjøpe Overstock.com aksjer uten lang ventetid. Med bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Overstock aksjer

For å kjøpe Overstock aksjer må du bruke ordreskjemaet som du finner på selskapssiden. Du kommer til den ved å bruke søkefeltet øverst på siden til å søke etter Overstock eller tickeren OSTK, for så å trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du nyttig informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg om aksjen fra forumet, kursoversikt og analyseprogrammet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere dersom du ønsker å kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe i Overstock. Etter du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne ordre. Ordren din legges ut i markedet og så lenge børsen er åpen blir den utført med en gang. Dine Overstock.com aksjer legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Overstock aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Overstock

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Overstock FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Overstock aksjer?

Overstock.com aksjen er notert på Nasdaq i USA, og det betyr at kurtasjen kan bli høy om du bruker norske meglere og banker. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Overstock aksjer uten kurtasje. Pengene du sparer kan du bruke på aksjer.

Hvor kan jeg følge Overstock kurs?

På vår side kan du følge med på Overstock kursutvikling. Vi har også samlet nyttig informasjon fra selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Med multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Overstock aksjen kan du også vurdere verdsettingen av selskapet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Overstock kurs?

Overstock er en populær investering og vi følger med på kursutviklingen. På vår nettside legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Overstock.com aksjen. Vil du lære å lage dine egne tekniske analyser kan du følge våre kurs for nybegynnere og viderekomne.

Er Overstock aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på Overstock.com aksjen. Det gjennomsnittlige kursmålet er $107,40, mens det høyeste kursmålet er $140,00. Det betyr at dette kan være en god investering.