Kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips

Kjøpe Palantir Technologies aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Palantir Technologies aksjer.

Palantir Technologies kursutvikling

Palantir Technologies aksjeselskap

Palantir Technologies fundamental data

Kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje

Palantir Technologies er et amerikanske selskap som ble grunnlagt i 2003 og har hovedkontor i Palo Alto. Programvareselskapet har spesialisert seg på analyse av big data. Blant de mest kjente programmene har vi Palantir Gotham og Palantir Metropolis. Palantir Gotham blir blant annet brukt av kontraterroranalytikere i amerikansk etterretning og Forsvarsdepartementet, og bedragerietterforskere i Recovery Accountability and Transparency Board Palantir Metropolis. Palantir Metropolis blir brukt av hedgefond, banker og finansselskaper. Aksjen er notert på NYSE med tickeren PLTR.

Norske meglere og banker tilbyr aksjehandel på de amerikanske børsene, noe som betyr at PLTR aksjen kan kjøpes via disse. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre da du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Palantir Technologies aksjer – steg for steg

Palantir Technologies utvikler programvare som kan bli svært etterspurt, noe som gjør at det kan være en stor oppside i aksjen. Samtidig er det høy risiko å investere i selskapet som fortsatt ikke tjener mye penger. For å kontrollere denne risikoen kan du diversifisere. Det vil si å investere i flere selskaper som driver i ulike sektorer. Det meste ligger til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro hvor du har tilgang til over 2000 aksjer. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter å komme i gang med investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking Holdings aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Palantir Technologies aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Palantir Technologies aksjer

For å kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Palantir Technologies eller tickeren PLTR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Palantir Technologies aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Palantir Technologies vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Palantir Technologies.

Teknisk analyse av Palantir Technologies aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Palantir Technologies

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Palantir Technologies FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Palantir Technologies aksjer?

Siden Palantir Technologies er notert på New York Stock Exchange trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene for å investere i selskapet. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Palantir Technologies kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Palantir Technologies. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Palantir Technologies aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Palantir Technologies kurs?

Palantir Technologies er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Palantir Technologies på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Palantir Technologies aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Palantir Technologies aksjen, mens det er 4 som har hold og 3 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Palantir Technologies er $24,22, mens det høyeste kursmålet er $30,00.