Kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger investere

Kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD.

Panasonic Corporation kursutvikling

Panasonic Corporation aksjeselskap

Panasonic Corporation fundamental data

Kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje

I 1918 grunnla Kōnosuke Matsushita lyspæreholderfabrikken Matsushita Electric Manufacturing Works. Dette var grunnlaget for dagens Panasonic Corporation. Selskapet har hovedkontor i Osaka, og leverer forbrukerelektronikk til hele verden. I tillegg driver selskapet også med utvikling og produksjon i divisjonene Panasonic Homes, Automotive, Connected Solutions og Industrial Solutions. Panasonic er også finansiell og teknologisk partner med Tesla på Giga Nevada som produserer blant annet batterier til EV. Aksjen er notert på Tokyo Stock Exchange med tickeren 6752.

Det er veldig få norske meglere som tilbyr aksjehandel på Tokyo Stock Exchange, og dermed kan det bli vanskelig å investere i Panasonic aksjer. Et alternativ er å kjøpe ADR på de amerikanske børsene, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan dette bli dyrt. Derfor pleier vi å anbefale Capital.com som tilbyr kurtasjefri CFD handel med CFD-er på over 3000 aksjer notert på 19 børser.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Panasonic Corporation aksje CFD – steg for steg

Panasonic Corporation kan vokse mye fremover, og på grunn av samarbeidet med Tesla og Toyota om batterier til EV er det mange som ser på dette som en batteri aksje. Likevel er det viktig å spre risiko, og med tilgang til CFD på over 3000 aksjer notert på 19 børser ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på Capital.com. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Panasonic aksjer uten kurtasje med CFD. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksje CFD. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med CFD trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Panasonic Corporation aksje CFD

For å kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Panasonic Corporation eller tickeren 6752, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Panasonic Corporation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Panasonic Corporation aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Panasonic Corporation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Panasonic Corporation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Panasonic Corporation aksjer?

Det er få meglere i Norge som gir deg tilgang til Tokyo Stock Exchange, og derfor kan det være vanskelig å investere i Panasonic aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Panasonic Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Panasonic Corporation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Panasonic Corporation aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Panasonic Corporation kurs?

Panasonic Corporation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Panasonic Corporation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Panasonic Corporation aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 8 analytikere som har kjøpsanbefaling på Panasonic Corporation aksjen, mens 8 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Panasonic Corporation aksjen er ¥1643,33, mens høyeste kursmål er ¥2200,00.