Kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Paypal aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Paypal aksjer.

Paypal kursutvikling

Paypal aksjeselskap

Paypal fundamental data

Kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje

Paypal ble grunnlagt av Elon Musk i 1998, og ble senere kjøpt opp av eBay. I dag er Paypal et selvstendig selskap som er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren PYPL. Paypal tilbyr en betalingstjeneste som er både enkel og brukervennlig å bruke til betalinger på nett.

De aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Dermed kan du bruke disse for å investere i Paypal aksjer. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre med kurtasjen som må betales. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Paypal aksjer – steg for steg

Betalinger på nett har blitt utbredt, og her er Paypal en av de største aktørene på markedet. Det er ikke forventet at denne veksten skal avta, men likevel er det risiko forbundet med investeringer i fintech aksjer. Det gjelder også for Paypal. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap som driver i ulike bransjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Paypal aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Paypal aksjer

For å kjøpe Paypal aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Paypal eller tickeren PYPL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Paypal aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Paypal vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Paypal.

Teknisk analyse av Paypal aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Paypal

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Paypal FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Paypal aksjer?

Siden Paypal er notert på Nasdaq Stock Exchange kan du kjøpe den gjennom norske meglere og banker, men det kan bli dyrt med kurtasjen du må betale. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Paypal aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Paypal kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Paypal. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Paypal aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Paypal kurs?

Paypal er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Paypal på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Paypal aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 34 analytikere som anbefaler å kjøpe Paypal, mens 6 har overweight, 7 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Paypal er $263,37, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $345,00.