Kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Pentair aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Pentair aksjer.

Pentair kursutvikling

Pentair aksjeselskap

Pentair fundamental data

Kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje

Pentair er et vannbehandlingselskap som ble etablert i 1966. Selskapet har skattemessig tilhørighet i Irland, mens hovedkontoret er plassert i London. I tillegg har selskapet også et amerikansk hovedkontor i Minnesota. Pentair leverer ventiler, rør og vannfilter til kunder over store deler av verden. Aksjen til Pentair er notert på New York Stock Exchange med tickeren PNR.

Det er kun et lite antall norske meglere og banker som ikke gir deg tilgang til New York Stock Exchange, så det er i stor grad mulig å kjøpe Pentair aksjer gjennom disse. Dette er både trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt, og det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Pentair aksjer – steg for steg

Med høyere temperaturer er det ventet at vannmangel kan bli langt mer utbredt fremover. Det gjør at aksjer i vannselskap kan gi god avkastning. Samtidig er det også høy risiko, noe som gjør at det er viktig å spre risiko ved å også investere i flere selskap i andre sektorer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, og dermed har du gode muligheter for å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Pentair aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Pentair aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Pentair aksjer

For å kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Pentair eller tickeren PNR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Pentair aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Pentair vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Pentair.

Teknisk analyse av Pentair aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Pentair

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Pentair FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Pentair aksjer?

Pentair er notert på New York Stock Exchange, og du kan derfor kjøpe aksjen via de aller fleste meglere og banker i Norge. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Pentair aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Pentair kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Pentair. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Pentair aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Pentair kurs?

Pentair er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Pentair på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Pentair aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Pentair aksjen, mens 8 har hold, 2 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Pentair aksjen er $78,47, mens høyeste kursmål er $100,00.