Kjøpe Pernod-Ricard aksjer kursmål tekniske analyser anbefaling tips hvordan

Kjøpe Pernod-Ricard aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Pernod-Ricard aksjer.

Pernod-Ricard kursutvikling

Pernod-Ricard aksjeselskap

Pernod-Ricard fundamental data

Kjøpe Pernod-Ricard aksjer

Pernod-Ricard er et fransk selskap som ble grunnlagt i 1975. Selskapet har hovedkontor i Paris, og aksjen er også notert på Euronext Paris med tickeren RIP. Selskapet er mest kjent for sine alkoholholdige drikker Ricard og Pernod. I tillegg til pastis har selskapet også kontroll på blant annet merkevarene Martell og Absolut.

Norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir som regel tilgang til europeiske børser, men børsen i Paris er ofte et unntak. De få som gir deg tilgang til den franske børsen tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Pernod-Ricard aksjer – steg for steg

Alkoholholdige drikkervarer er en syklisk bransje, noe som betyr at selskapenes inntjening og aksjekurs i stor grad beveger seg likt som utviklingen i den generelle økonomien. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Pernod-Ricard aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Pernod-Ricard aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Pernod-Ricard aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Pernod-Ricard aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Pernod-Ricard aksjer

For å kjøpe Pernod-Ricard aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Pernod-Ricard eller tickeren RIP, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Pernod-Ricard aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Pernod-Ricard vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Pernod-Ricard.

Teknisk analyse av Pernod-Ricard aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Pernod-Ricard

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Pernod-Ricard FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Pernod-Ricard aksjer?

Siden Pernod-Ricard er notert på børsen i Paris kan det være både vanskelig og dyrt å kjøpe den gjennom norske meglere på grunn av høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Pernod-Ricard aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Pernod-Ricard kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Pernod-Ricard. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Pernod-Ricard aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Pernod-Ricard kurs?

Pernod-Ricard er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Pernod-Ricard på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Pernod-Ricard aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe Pernod-Ricard, mens det er 7 som har outperform, 9 som har hold, 1 som har underperform og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Pernod-Ricard er €218,96, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på €265,00.