Kjøpe Pfizer aksjer Teknisk analyse av Pfizer aksjer aksjen aksje logo

Kjøpe Pfizer aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Pfizer aksjer.

Pfizer kursutvikling

Pfizer aksjeselskap

Pfizer fundamental data

Kjøpe Pfizer aksjer uten kurtasje

Pfizer er et av selskapene som står bak vaksinene mot Covid-19, og dette har vært med å gjøre aksjen populær blant mange investorer. Selskapet er notert i USA, så aksjen kan kjøpes hos de aller fleste nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe aksjer. Dette er enkle løsninger, men ofte blir dette dyre løsninger siden du må betale kurtasje for kjøp og salg av aksjer. Derfor foretrekker vi å bruke eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Dermed kan du spare penger, noe som kan gi deg mer å investere ved å bruke eToro.

eToro er en utenlands nettmegler med hovedkontor i Israel, men de har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg høy sikkerhet. Minste innskudd er kun $200, og siden du ikke betaler kurtasje, kun spread, er dette en løsning som passer veldig godt for nye investorer som vil kjøpe sine første aksjer. Som kunde får du gratis realtidskurser og program for teknisk analyse, så også mer erfarne investorer kan bli fornøyde med denne løsningen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Pfizer aksjer – steg for steg

For å kjøpe Pfizer aksjer uten kurtasje må du aller først registrere deg på eToro, og vi viser deg hele fremgangsmåten for hvordan du gjør dette. Selve registreringen går veldig raskt, og med de fleste betalingsmetodene er innskuddet ditt tilgjengelig umiddelbart. Det betyr at å få kjøpt aksjene kan bli gjort på noen få minutter. Minste innskudd er som nevnt $200, mens minste handelsbeløp er $50. Det betyr at du kan spre risikoen ved å investere i flere selskaper, selv om du kun vil investere en liten sum. Siden du ikke betaler kurtasje, men kun spread vil det ikke bli dyrere å kjøpe aksjer i andre selskaper.

1: Besøk eToro

For å registrere deg må du gå til eToros nettside, og det kan du enkelt gjøre ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det er skrevet Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og med norsk kundeservice slipper du språkproblemer. Når du er kommet til nettsiden kan vi begynne på selve kontoregistreringen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Når du har gjort dette får du frem et skjema hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadressen din. Du kan også velge om du vil ha innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette er du logget inn på din nyregistrerte eToro-konto. Før du kan kjøpe Pfizer aksjer må du fullføre profilen din.

Trykk på Fullfør profil. Her kan du skrive inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen få spørsmål om din erfaring med investeringer slik at investorprofilen din blir fullført. Det siste som gjenstår er å verifisere din konto, det gjør du ved å laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene du vil benytte deg av på eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, mens maks innskudd går fra $5500 og oppover for de forskjellige metodene du kan bruke. Metodene som er tilgjengelig er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med alle metodene, bortsett fra bankoverføring, har du innskuddet tilgjengelig umiddelbart slik at du kan kjøpe Pfizer aksjer uten kurtasje.

4: Kjøp Pfizer aksjer

For å kjøpe aksjer i Pfizer kan du bruke søkefunksjonen du ser øverst på skjermen når du er logget inn på din eToro konto. Her kan du søke etter selskapsnavnet Pfizer eller tickeren PFE. Trykk så på søkeresultatet for å bli tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg om aksjen fra forumet, få mer info om selskapet og resultatene de har lagt frem, følge med på kursutviklig og lage tekniske analyser av Pfizer aksjen, og kjøpe aksjer i selskapet.

For å starte en handel trykker du på knappen hvor det står skrevet Handle. Når du trykker på denne får du frem et ordreskjema hvor du enten kan skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å legge din ordre ut i markedet. Er børsen åpen vil du få kjøpt dine aksjer umiddelbart, og disse legges automatisk til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Pfizer aksje

Lag din egen tekniske analyse av Pfizer

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Pfizer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Pfizer aksjer?

Pfizer aksjen er notert på den amerikanske børsen, så denne aksjen kan du kjøpe hos de fleste nettmeglere. Men, før du kjøper Pfizer aksjer bør du sjekke hvor høy kurtasjen er. Eventuelt kan du følge vår fremgangsmåte for å kjøpe Pfizer aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Pfizer kurs?

På vår nettside kan du følge med på Pfizer kursutvikling. Du kan også se oppdaterte nøkkeltall fra rapportene selskapet har lagt frem, og multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for å vurdere hvordan selskapet er verdsatt.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Pfizer?

Vi legger ofte ut tekniske analyser av Pfizer aksjen som du kan bruke til å holde deg oppdatert på kursutviklingen. Aksjeskolen har også et kurs i teknisk analyse du kan følge for å lære deg å lage egne tekniske analyser av Pfizer eller andre aksjer.

Er Pfizer aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 20 analytikere enten hold, overweight eller buy på aksjen. Høyeste kursmål blant analytikerne for Pfizer aksjen er $53. Gjennomsnittlig kursmål er $40. Altså kan en investering i Pfizer aksjen gi god avkastning dersom analytikerne treffer.

%d bloggere liker dette: