Kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Pinduoduo aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Pinduoduo aksjer.

Pinduoduo kursutvikling

Pinduoduo aksjeselskap

Pinduoduo fundamental data

Kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje

Pinduoduo er den største netthandelen som fokuserer på frukt og grønnsaker i Kina. I 2019 ble plattformen brukt av 12 millioner bønder som solgte frukt og grønnsaker til over 724 millioner kunder hver måned. Selskapet ble grunnlagt i 2015 og er i dag et av de raskest voksende teknologiselskapene i verden. Aksjen ble notert som ADR på Nasdaq med tickeren PDD i 2018.

Den kinesiske børsen er stengt for de fleste utlendinger, men det er fortsatt mulig å investere i kinesiske aksjer siden mange av disse har en sekundærnotering som ADR på de amerikanske børsene. Dermed kan du investere i kinesiske aksjer via de fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Pinduoduo aksjer – steg for steg

Investeringer i kinesiske aksjer og netthandel kan gi høy avkastning, men det er også høy risiko med disse investeringene. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i selskap som driver i andre sektorer og geografiske områder. Pinduoduo er som nevnt en netthandelaksje som gir eksponering mot det kinesiske markedet, og aksjen kan derfor passe godt inn i de fleste porteføljer som fokuserer på vekst. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan investere i Pinduoduo aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer på eToro. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Pinduoduo aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Pinduoduo aksjer

For å kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Pinduoduo eller tickeren PDD, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Pinduoduo aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Pinduoduo vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Pinduoduo.

Teknisk analyse av Pinduoduo aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Pinduoduo

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Pinduoduo FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Pinduoduo aksjer?

Pinduoduo er notert som en ADR på Nasdaq i USA, så for å kjøpe aksjen må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Pinduoduo aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Pinduoduo kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Pinduoduo. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Pinduoduo aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Pinduoduo kurs?

Pinduoduo er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Pinduoduo på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Pinduoduo aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 24 analytikere som har kjøpsanbefaling på Pinduoduo aksjen, mens det er 5 som har overweight og 8 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Pinduoduo aksjen er $136,94, mens det høyeste kursmålet er $216,11.