Kjøpe Plug Power aksjer Teknisk analyse av Plug Power aksjen logo

Kjøpe Plug Power aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Plug Power aksjer.

Plug Power kursutvikling

Plug Power aksjeselskap

Plug Power fundamental data

Kjøpe Plug Power aksjer uten kurtasje

Hydrogen kan bli en viktig løsning på energilagring etter hvert som vi får en stor strømproduksjon fra vann, vind og sol. Plug Power har flere kjente kunder, noe som gjør at dette er en populær aksje. Aksjen er nortert i USA, så du kan kjøpe aksjen hos så godt som alle nettmeglere og i nettbanker hvor du kan kjøpe aksjer. Men, du må da betale en høy kurtasje. Dette kan du unngå ved å kjøpe Plug Power aksjer på eToro. Her betaler du nemlig ingen kurtasje, den eneste kostnaden er spread. Det betyr at du kan spare penger som du kan investere i Plug Power aksjen.

eToro er en kjent markedsplass og har over 20 millioner kunder i mer enn 100 forskjellige land. Nettmegleren har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro, noe som gjør at dette er en trygg og seriøs nettmegler. Minste innskudd er kun $200, noe som gjør at eToro passer godt til de som vil kjøpe sine første aksjer. Samtidig får du tilgang til realtidskurser og program for teknisk analyse, noe som betyr at den også passer til erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Plug Power aksjer – steg for steg

Plug Power aksjer er notert på den amerikanske børsen, og dermed kan du kjøpe Plug Power aksjer hos de fleste nettmeglere. Men, vil du spare penger ved å ikke betale kurtasje er det eToro som er det beste valget. Med spread, eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs som eneste kostnad kan du spare penger som du kan investere i Plug Power. For å åpne en konto på eToro trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor. I alt tar det kun noen få minutter.

1: Besøk eToro

Aller første steg i fremgangsmåten for å kjøpe Plug Power aksjer på eToro er å besøke nettsiden deres. Denne er oversatt til norsk, og det er også norsk kundeservice tilgjengelig. For å gå til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Når du har gjort det kan du begynne kontoregistreringen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du nå er på nettsiden til eToro kan du begynne på selve kontoregistreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå. Da får du frem et skjema hvor du kan velge innlogging fra Facebook eller Google, eller skrive inn et brukernavn og passord, og mailadressen din. Når du har gjort dette har du åpnet kontoen din, og du er logget inn. Men, før du kan kjøpe Plug Power aksjer anbefaler vi å fullføre registreringen helt.

Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil. Du kan da skrive inn navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. I tillegg kan du fullføre en spørreundersøkelse slik at du har din investorprofil klar. Helt til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, en regning som viser adressen din, og av betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Betalingsmetodene du kan bruke på eToro når du skal kjøpe Plug Power aksjer er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med alle metodene, bortsett fra bankoverføring, har du innskuddet tilgjengelig umiddelbart, med bankoverføring kan det ta opptil 5 bankdager før innskuddet er fremme på din konto. Minste innskudd er $200, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang og kjøpe Plug Power aksjer på eToro. Maks innskudd varierer mellom $5500 og oppover for de ulike metodene.

4: Kjøp Plug Power aksjer

For å kjøpe Plug Power aksjer må du bruke søkefunksjonen du finner øverst på skjermen. Der skriver du inn enten tickeren PLUG eller navnet Plug Power. Du trykker så på resultatet du får frem. Da blir du tatt med til selskapssiden for Plug Power aksjen. Først vil du se de siste innleggene som er skrevet om Plug Power aksjen på forumet, deretter har du en side med selskapsinformasjon og økonomiske nøkkeltall og multipler. Så har du historisk kursutvikling hvor du kan studere Plug Power kursen og lage tekniske analyser.

For å kjøpe Plug Power aksjer må du trykke på knappen Handle for å få frem ordreskjemaet. På dette kan du fylle ut antall aksjer du vil kjøpe eller summen du vil kjøpe Plug Power aksjer for. Når du har fylt inn dette kan du trykke på Åpne handel for å sende ordren til markedet. Er børsen åpen vil du få kjøpe aksjene umiddelbart, og disse blir så lagt til din konto.

Teknisk analyse av Plug Power aksje

Lag din egen tekniske analyse av Plug Power

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Plug Power FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Plug Power aksjer?

Siden Plug Power aksjen er notert i USA kan du kjøpe den hos de fleste nettmeglere og banker som tilbyr aksjehandel. Men, dersom du ikke vil betale kurtasje kan du følge vår fremgangsmåte for å kjøpe Plug Power aksjer.

Hvor kan jeg følge Plug Power kurs?

På vår side kan du følge Plug Power kursutvikling og holde deg oppdatert på prisingen av aksjen. Vi har også en god oversikt over multipler og nøkkeltall som Price/Earnings, Price/Book, Price/Sales og EPS for Plug Power aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Plug Power?

Vi legger jevnlig ut teknisk analyse av Plug Power aksjen, og disse er det gratis tilgang til. Vi har også et bra program for teknisk analyse som du kan prøve gratis i 30 dager dersom du vil lage din egen teknisk analyse av Plug Power aksjen.

Er Plug Power aksjer en god investering?

Det er mange som mener at selskaper som driver med hydrogen og brenselcelleteknologi kan tjene mye penger. Plug Power driver allerede produksjon og salg, og det betyr at aksjen kan være en god investering som kan gi høy avkastning i tiden fremover.

%d bloggere liker dette: