Kjøpe Qualcomm aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Qualcomm aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Qualcomm aksjer.

Qualcomm kursutvikling

Qualcomm aksjeselskap

Qualcomm fundamental data

Kjøpe Qualcomm aksjer uten kurtasje

Siden Qualcomm aksjen er notert på Nasdaq i USA kan du kjøpe den gjennom de fleste norske nettmegler og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Selv om dette er enkle og brukervennlige løsninger, er det likevel ikke noe vi anbefaler alle å gjøre. Grunnen til dette er at du ofte må betale en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Ved å bruke eToro unngår vi å betale kurtasje når vi kjøper Qualcomm aksjer eller investerer i andre selskap. Ved å spare penger på lave kostnader kan vi investere mer, noe som kan sikre en bedre avkastning.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er ikke eToro bare et billig alternativ til norske nettmeglere, det er også er seriøst og trygt alternativ. Det minste innskuddet er på kun $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Videre får du tilgang til aksjeanalyser på utvalgte selskap, gratis realtidskurser og analyseprogram. Dermed kan også erfarne investorer og tradere være fornøyd med eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Qualcomm aksjer – steg for steg

Qualcomm aksjen omsettes for rundt $140 når vi skriver denne teksten, og dersom du gjør et lite innskudd kan dermed denne investeringen utgjøre mye av din portefølje. Et alternative er derfor å kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. På eToro er minste investering $50, og du kan dermed få investert i flere selskap, selv med et lite innskudd. Siden du ikke betaler kurtasje blir heller ikke dette dyrere. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Qualcomm aksjer som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det bare noen få minutter fra du begynner registreringen til du kan investere i Qualcomm aksjen.

1: Besøk eToro

Første steg er å gå til eToro nettsiden slik at du kan begynne på registreringen. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slipper du språkproblemer og får en god brukeropplevelse. Bruker du mobil kan du også laste ned appen når du har registrert deg.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du trykke på knappen Bli med nå for å starte registreringen. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Alternativene er å skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metode og aktivert denne er din konto på eToro registrert og du er logget inn. Dermed er det bare å fullføre registreringen før du kan kjøpe Qualcomm aksjer.

Trykk på Fullfør profil slik at du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å fullføre din investorprofil, dette gjør du ved å svare på spørsmål som kartlegger din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer. Til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Verifiseringen gjøres ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 og mulighet til å kjøpe fractional shares skal det være mulig for de aller fleste å komme i gang med investeringer på eToro. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly, siden disse har direkte overføringer slik at du raskt kan komme i gang med å kjøpe Qualcomm aksjer. Bankoverføring er tilgjengelig, men det kan ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Qualcomm aksjer

For å kjøpe Qualcomm aksjer eller fractional shares må du først åpne ordreskjemaet du finner på selskapssiden. Du kommer dit ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Qualcomm eller tickeren QUAL. Trykk så på søkeresultatet. Her finner du i tillegg til ordreskjemaet også informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogrammet. For å åpne ordreskjemaet trykker du på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Du aktiverer din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre legges nå ut i markedet, og er børsen åpen vil den bli gjort opp med en gang. Dine aksjer i Qualcomm legges så automatisk til din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Qualcomm aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Qualcomm

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Qualcomm FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Qualcomm aksjer?

Qualcomm aksjen er hovednotert på Nasdaq i USA og du kan dermed kjøpe den gjennom de fleste meglere. Du bør være obs på kostnader, mange har høy kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Qualcomm aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Qualcomm kurs?

På vår nettside kan du følge med på Qualcomm kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Qualcomm aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Qualcomm?

Qualcomm er en populær aksje, og en av de mange vi følger utviklingen til. På vår nettside kan du derfor se oppdaterte tekniske analyser av Qualcomm aksjen. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære mer.

Er Qualcomm aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling, 2 har overweight, mens 8 har hold. 1 analytiker har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Qualcomm er $170,81. Høyeste kursmål er $200,00.