kjøpe quantumscape aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kjøpe QuantumScape aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe QuantumScape aksjer.

QuantumScape kursutvikling

QuantumScape aksjeselskap

QuantumScape fundamental data

Kjøpe QuantumScape aksjer uten kurtasje

QuantumScape er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 2010, og har hovedkvarter i San Jose California. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren QS. Selskapet driver med utvikling av disruptiv teknologi innenfor energilagring. Det viktigste satsningsområdet er solid state lithiumbatterier. Blant investorene finner du blant annet VolksWagen og Bill Gates.

Norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel har generelt trygge og brukervennlige løsninger som gir deg tilgang til handel med amerikanske aksjer. Ulempen er at det kan bli dyrt å bruke disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger en aksje. Du må som regel også betale for å få realtidskurser. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du QuantumScape aksjer – steg for steg

Når du investerer i selskaper som driver med disruptiv teknologi er det viktig å spre risiko. Selskapene som driver med utvikling kan ha enorm oppside dersom de får en suksess. Samtidig er det høy risiko å kjøpe disse aksjene. Derfor er det viktig å spre risikoen over flere selskaper som driver i ulike sektorer og som opererer i forskjellige geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe QuantumScape aksjer uten kurtasje, og den samme metoden kan du bruke til å investere i andre selskaper. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investering i QuantumScape aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe QuantumScape aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe QuantumScape aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe QuantumScape aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp QuantumScape aksjer

For å kjøpe QuantumScape aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter QuantumScape eller tickeren QS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av QuantumScape aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i QuantumScape vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i QuantumScape.

Teknisk analyse av QuantumScape aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av QuantumScape

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

QuantumScape FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe QuantumScape aksjer?

QuantumScape aksjen er notert på New York Stock Exchange, så for å kjøpe den trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i QuantumScape aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge QuantumScape kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til QuantumScape. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for QuantumScape aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av QuantumScape kurs?

QuantumScape er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av QuantumScape på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er QuantumScape aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på QuantumScape aksjen, mens 4 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for QuantumScape aksjen er $40,00, mens det høyeste kursmålet er på $70,00.