Kjøpe Rec Silicon aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Rec Silicon aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Rec Silicon aksje CFD.

Rec Silicon kursutvikling

Rec Silicon aksjeselskap

Rec Silicon fundamental data

Kjøpe Rec Silicon aksje CFD uten kurtasje

Rec Silicon ble grunnlagt i 1996 under navnet Fornybar Energi AS. Selskapet ble fusjonert med ScanWafer AS og SolEnergy AS i 2000, samtidig som selskapet tok navnet Renewable Energy Corporation. I 2013 ble selskapet delt opp, og delen som står for silisiumproduksjon tok navnet REC Silicon ASA. Aksjen er notert på Oslo Børs med tickeren RECSI. Selskapet har hovedkontor i Fornebu, Oslo.

Siden aksjen er notert på Oslo Børs kan den kjøpes via de aller fleste norske banker og meglere. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Det er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr kurtasjefri handel med CFD på aksjer og indekser.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 4000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Rec Silicon aksje CFD – steg for steg

Rec Silicon har lang fartstid, men de tjener fortsatt lite penger. Det betyr at det er høy risiko å investere i selskapet. Samtidig kan det være en stor oppside. Med den høye risikoen er det viktig å lage en godt diversifisert portefølje som gir deg eksponering mot ulike selskaper, sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 3000 markeder på Capital.com ligger det meste til rette for at du skal kunne spre risikoen. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Rec Silicon aksje CFD uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe CFD på andre aksjer.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Rec Silicon aksjer CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 4000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Rec Silicon aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Rec Silicon aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Rec Silicon aksje CFD

For å kjøpe Rec Silicon aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Rec Silicon eller tickeren RECO, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine aksje CFD i Rec Silicon vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Rec Silicon aksje

Lag din egen tekniske analyse av Rec Silicon

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Rec Silicon FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Rec Silicon aksjer?

Rec Silicon er notert på Oslo Børs og dermed kan du velge mellom mange banker og meglere for å investere i selskapet. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Rec Silicon aksje CFD uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Rec Silicon kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Rec Silicon. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Rec Silicon aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Rec Silicon kurs?

Rec Silicon er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Rec Silicon på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Rec Silicon aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Rec Silicon aksjen, mens 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Rec Silicon er 20,93 kr, mens det høyeste kursmålet er 27,54 kr.