Kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje børsnoterting ipo kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips investere

Kjøpe Reddit aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Reddit aksjer.

Reddit kursutvikling

Delta i Reddit IPO

freedom24
 • Delta i viktige børsnoteringer
 • Analysedekning på IPO
 • 64 % avkastning i snitt på anbefalte IPO*
 • Tilgang til vanlig aksjehandel
 • Godkjent av Finanstilsynet


*Pr 06.10.21. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Reddit aksjeselskap

Reddit fundamental data

Kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje

Reddit er et nettsamfunn som ble grunnlagt i 2005. På forumet kan brukere publisere lenker til innhold på nettet, og andre brukere kan stemme på lenkene. Får et innlegg nok stemmer vil det komme på forsiden av Reddit.com. Reddit har fått mye oppmerksomhet på grunn av tråder om aksjer som GameStop og AMC. Reddit er et selvstendig selskap hvor det er Advance Publications som er største aksjonær. Etter planen skal Reddit aksjen noteres i New York i løpet av begynnelsen av 2022. Det er ventet at selskapet vil verdsettes til over 15 milliarder dollar når det går på børs.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Reddit aksjer – steg for steg

Å investere i teknologi- og vekstselskap innebærer risiko, og derfor er det viktig å spre risikoen over flere selskap som driver i ulike sektorer og i forskjellige geografiske områder. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, noe som gjør at alt ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan investere i Reddit aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Reddit aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Reddit aksjer

For å kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Reddit eller tickeren RDT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Reddit aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Reddit vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Reddit.

Teknisk analyse av Reddit aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Reddit

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Reddit FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Reddit aksjer?

Reddit skal etter planen noteres i New York i begynnelsen av 2022. På vår side kan du lese om hvordan du kan kjøpe aksjer i Reddit uten å betale kurtasje. Vi viser deg også hvordan du kan delta i Reddit IPO.

Hvor kan jeg følge Reddit kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Reddit. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Reddit aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Reddit kurs?

Reddit er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Reddit på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Reddit aksjer en god investering?

Ennå er det ingen analytikere som dekker Reddit aksjen, og det er derfor ingen kursmål på Reddit aksjen. Så snart det kommer analyser av selskapet vil vi legge ut oppdaterte kursmål for Reddit aksjer.