Kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje

Kjøpe Renewi aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Renewi aksjer.

Renewi kursutvikling

Renewi aksjeselskap

Renewi fundamental data

Kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje

Renewi er et selskap som driver med avfallshåndtering og resirkulering: Hovedmarkedene er Belgia, Nederland og Luxemburg. Håndtering og resirkulering er en bransje som er i kraftig vekst, og mange forventer at denne veksten skal fortsette. Det kan være gode nyheter for Renewi. Selskapet ble grunnlagt i 2017 og er i dag notert på London Stock Exchange og børsen i Brussel.

Det finnes et godt utvalg av norske meglere og banker som tilbyr handel med aksjer notert på børsen i London. Børsen i Amsterdam er det derimot færre som gir deg tilgang til. Det er også høy kurtasje for handel på disse børsene dersom du skulle velge å bruke en norsk megler eller bank. Det er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Renewi aksjer – steg for steg

Selv om analytikerne har kursmål som ligger høyt over det Renewi aksjen omsettes for i dag er det viktig å spre risiko. For å få en godt diversifisert portefølje bør du spre risikoen over flere selskaper som opererer i ulike sektorer og i forskjellige land. På eToro har du som nevnt tilgang til handel over 2000 aksjer på 16 børser. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å kjøpe andre aksjer eller ETF fond. Normalt går det bare et par minutter på å registrere en konto, gjøre innskudd og begynne med kurtasjefri aksjehandel.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Renewi aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Renewi aksjer

For å kjøpe Renewi aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Renewi eller tickeren RWI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Renewi aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Renewi vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Renewi.

Teknisk analyse av Renewi aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Renewi

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Renewi FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Renewi aksjer?

Renewi aksjen er notert på børsene i London og Amsterdam. Dermed er det kun få norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Renewi aksjen uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Renewi kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Renewi. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Renewi aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Renewi kurs?

Renewi er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Renewi på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Renewi aksjer en god investering?

I oversikten til Financial Times er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Renewi aksjen. Median for kursmål på Renewi aksjen er 808,56 GBX, mens det høyeste kursmålet er 858,61 GBX.