Kjøpe RWE aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyser kursmål

Kjøpe RWE aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe RWE aksjer.

RWE kursutvikling

RWE aksjeselskap

RWE fundamental data

Kjøpe RWE aksjer uten kurtasje

RWE er et tysk selskap som ble startet i 1898. Selskapet leverer elektrisitet, bygger lagring for kraft og trader kraft. RWE opererer i Europa, USA og Asia. Fremover er det ventet at etterspørselen etter elektrisk kraft kommer til å øke. Det kan gi høyere priser, noe som igjen kan gi høyere inntekter til RWE. Med produksjon i store deler av verden kan en investering i RWE gi deg en god eksponering mot elektrisitet. Aksjen er notert på børsen i Tyskland.

Siden RWE aksjen er notert på børsen i Frankfurt kan du kjøpe den via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Normalt vil vi ikke anbefale å bruke norske meglere og banker, selv om de har trygge og brukervennlige løsninger. Grunnen til dette er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du RWE aksjer – steg for steg

Når du skal begynne med investering i aksjer er det viktig at du ikke bare kjøper aksjer i et enkelt selskap. Det er veldig viktig å spre risikoen over flere selskaper som driver i ulike sektorer og land. Siden du har tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer ligger alt til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan kjøpe RWE aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter å registrere en konto go begynne med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe RWE aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe RWE aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Berkshire Hathaway. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe RWE aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp RWE aksjer

For å kjøpe RWE aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter RWE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av RWE aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i RWE vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i RWE.

Teknisk analyse av RWE aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av RWE

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

RWE FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe RWE aksjer?

For å kunne investere i RWE aksjen må du bruke en megler som gir deg tilgang til den tyske børsen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe RWE aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge RWE kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til RWE. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for RWE aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av RWE kurs?

RWE er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av RWE på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er RWE aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 15 analytikere som har kjøpsanbefaling på RWE aksjen, mens 3 har overweight og 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for RWE aksjen er €48,99, mens det høyeste kursmålet er €61,59.