Kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Ryanair aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ryanair aksjer.

Ryanair kursutvikling

Ryanair aksjeselskap

Ryanair fundamental data

Kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje

Ryanair er et av lavprisselskapene som har klart seg best gjennom Covid-pandemien, og som andre sykliske aksjer har den nå fått mer oppmerksomhet fra investorene. Med en økonomi som henter seg inn igjen er det også muligheter for at enda flere investorer vil eie denne aksjen, noe som kan gi kursoppgang. Ryanair aksjen er hovednotert på børsen i London, men er også listet både i Tyskland og som ADR i USA. Dermed er det mulig å kjøpe aksjen gjennom de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan handle utenlandske aksjer. Selv om dette er både trygge og brukervennlige løsninger er ikke dette noe vi anbefaler for alle. Som regel må du betale høy kurtasje, noe som gjør at investeringen kan bli dyr.

Et godt alternativ til norske nettmeglere og banker er eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje, noe som betyr at du kan spare penger som du kan investere i Ryanair aksjer. På eToro har du tilgang til Ryanair aksjene som er notert på den amerikanske og den tyske børsen. eToro har alle nødvendige lisenser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette en løsning som er like trygg og seriøs som norske nettmeglere og banker. Med minste innskudd på $200 er dette en spesielt god løsning for nye investorer som vil bygge opp en portefølje over tid. eToro har også funksjoner som gjør at de passer til erfarne tradere og investorer.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ryanair aksjer – steg for steg

Som nevnt er hovednoteringen til Ryanair på LSE, men dette er en børs som er vanskelig tilgjengelig for de fleste ikke-profesjonelle investorer. Derfor skal vi heller vise deg hvordan du kan kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje på børsen i Tyskland og i USA. Disse aksjene gir deg samme aksjonærrettigheter. Den viktigste forskjellen er at Ryanair ADR fra Nasdaq tilsvarer 5 Ryanair aksjer og er notert i dollar. Fremgangsmåten for å kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje er også den samme som for andre aksjer, noe som kan være greit å vite dersom du vil investere i andre selskaper for å spre risiko. I alt tar det kun noen få minutter fra du starter registreringen til du kan kjøpe aksjer i Ryanair.

1: Besøk eToro

Dersom du ikke allerede er registrert på eToro må du først besøke nettsiden slik at du kan åpne en konto før du kan kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje. Du kommer til nettsiden ved å trykke på denne grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med nettside som er oversatt til norsk og norsk kundeservice tilgjengelig slipper du språkproblemer og er sikret en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor det du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse som brukes til innlogging, eller velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metode og koblet kontoene sammen eller fylt inn informasjonen vil din konto være registrer og du er logget inn. Før du kan kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje må du fullføre registreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Her får du frem et skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Når du har gjort dette er din investorprofil fullført. Vi anbefaler nå å verifisere din konto slik at den blir bedre sikret. Dette gjør du ved å laste opp bilde av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

På eToro er det minste innskuddet $200, og dermed kan de aller fleste komme i gang med aksjeinvesteringer. Videre er det mulig å kjøpe deler av en aksje eller fractional shares, noe som gir deg muligheten til å spre risikoen ved å investere i forskjellige selskaper. Siden du ikke betaler kurtasje blir dette heller ikke noe dyrere. Maks innskudd går fra $5500 og er avhengig av hvilken metode du bruker. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene blir overføringen gjort umiddelbart slik at du har penger på din eToro-konto med en gang. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Ryanair aksjer

Når du skal kjøpe Ryanair aksjer på eToro må du først gå til selskapssiden hvor du kan finne ordreskjemaet. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Ryanair. Du vil nå få frem to alternativer, Ryanair som er notert på den tyske børsen og RYAAY som er ADR noteringen på Nasdaq i USA. Trykk på den aksjen du vil kjøpe. På selskapssiden får du frem innlegg fra aksjeforumet, informasjon om selskapet og nøkkeltall, kursutvikling for Ryanair aksjen og program for teknisk analyse, og ordreskjema ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn summen du ønsker å investere i Ryanair aksjer dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har fylt inn sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Ordren vil bli lagt ut i markedet og fullført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine Ryanair aksjer blir automatisk lagt til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen i realtid.

Teknisk analyse av Ryanair aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Ryanair

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ryanair FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ryanair aksjer?

I vår oversikt over Ryanair viser vi deg hvordan du kan kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje på Nasdaq i USA og den tyske børsen. Fremgangsmåten tar bare noen få minutter fra du registrerer deg og frem til du kan kjøpe dine første aksjer i Ryanair.

Hvor kan jeg følge Ryanair kurs?

På vår nettsiden kan du følge kursutviklingen til Ryanair aksjene som er notert på den tyske børsen og i USA. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultat. I tillegg kan du se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Ryanair aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ryanair?

Ryanair er en spennende aksje som vi følger med på, og vi legger jevnlig ut tekniske analyser av Ryanair aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til analyse eller følge vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne slik at du kan lage dine egne analyser.

Er Ryanair aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 14 analytikere kjøpsanbefaling på Ryanair aksjen, mens 2 har overweight og 6 har hold. 1 analytiker har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Ryanair er $105,41, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $126,27.