Kjøpe SalMar aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser

Kjøpe SalMar aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SalMar aksjer.

SalMar kursutvikling

SalMar aksjeselskap

SalMar fundamental data

Kjøpe SalMar aksjer uten kurtasje

SalMar ble startet av Gustav Fritzøe i 1991 på Frøya. I 2006 utførte selskapet en rettet emisjon mot blant annet Øystein Stray Spetalen, Storebrand, ODIN-fondene, KLP og SpareBank 1 Midt-Norge. Året etter ble selskapet notert på Oslo Børs med tickeren SALM. Regjeringen vil femdoble produksjonen av laks i Norge, noe som kan føre til at SalMar kan få kraftig vekst i årene fremover. Det kan også bli gjenspeilet i aksjekursen.

I dag er aksjehandel noe de aller fleste banker tilbyr, og siden aksjen er notert på Oslo Børs kan aksjen kjøpes i nettbanken. Det finnes også mange norske meglere å velge mellom når du skal kjøpe SalMar aksjer. Begge disse metodene er brukervennlige og trygge, men du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt å velge disse. eToro tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser, og det er en av grunnene til at vi pleier å anbefale denne løsningen.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du SalMar aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, og i tillegg 250 børsnoterte fond kan du lage en veldiversifisert portefølje på eToro. Å spre risiko over flere selskaper kan gi beskyttelse mot dårlige nyheter fra et selskap eller nyheter som påvirker en hel sektor. Fremgangsmåten for å kjøpe SalMar aksjen som vi skal gå gjennom her kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første aksjer kurtasjefritt.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe SalMar aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SalMar aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe SalMar aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SalMar aksjer

For å kjøpe SalMar aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SalMar eller tickeren SALM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av SalMar aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i SalMar vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SalMar.

Teknisk analyse av SalMar aksje

Lag din egen tekniske analyse av SalMar

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SalMar FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe SalMar aksjer?

SalMar aksjen er notert på Oslo Børs, noe som gjør at tilgangen til investering i den er god. Så godt som alle meglere lar deg kjøpe aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe SalMar aksjen uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge SalMar kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til SalMar. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for SalMar aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SalMar kurs?

SalMar er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SalMar på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er SalMar aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på SalMar aksjen, mens 6 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for SalMar aksjen er 635,10 kr, mens det høyeste kursmålet er på 730,00 kr.