Kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefaling investere kursutvikling

Kjøpe Sanofi aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sanofi aksjer.

Sanofi kursutvikling

Sanofi aksjeselskap

Sanofi fundamental data

Kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje

Selskapet Sanofi ble opprettet i 2004 etter fusjonen mellom Sanofi-Synthélabo og Aventis. Målt på salgsinntekter er Sanofi verdens 4. største legemiddelselskap, og får Sanofi godkjent sin Covid vaksine kan inntekten øke. Aksjen er notert på den franske børsen i Paris og har tickeren SAN.

Det er ikke mange norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel på børsen i Paris, noe som betyr at det kan være vanskelig å kjøpe Sanofi aksjer. De meglerne og bankene som tilbyr handel med franske aksjer har ofte en høy kurtasje ved kjøp og salg. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sanofi aksjer – steg for steg

Når du skal kjøpe aksjer for første gang er det viktig å ikke bare investere i et enkelt selskap. Det optimale er å investere i flere selskaper som driver i ulike sektorer i forskjellige deler av verden. Dette kalles for risikodiversifisering og gjør at din portefølje ikke er like utsatt for dårlige nyheter fra et enkelt selskap. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje. Den samme metoden kan du bruke til å investere i andre aksjer på andre børser. Normalt tar det kun noen få minutter å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Sanofi aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Sanofi aksjer

For å kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Sanofi eller tickeren SAN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Sanofi aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Sanofi vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Sanofi.

Teknisk analyse av Sanofi aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sanofi

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sanofi FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sanofi aksjer?

Sanofi aksjen er notert på den franske børsen i Paris, noe som gjør at få norske meglere og banker gir deg tilgang til aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Sanofi aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Sanofi kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Sanofi. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Sanofi aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sanofi kurs?

Sanofi er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Sanofi på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Sanofi aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på Sanofi aksjen, mens 4 har overweight, 7 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Sanofi aksjen er €61,72, mens det høyeste kursmålet er €71,50.