Kjøpe Saudi Aramco aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Saudi Aramco aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Saudi Aramco aksjer.

Saudi Aramco kursutvikling

Saudi Aramco aksjeselskap

Saudi Aramco fundamental data

Kjøpe Saudi Aramco aksjer uten kurtasje

Saudi Arabian Oil Company eller Saudi Aramco ble grunnlagt i 1933 og er det statseide oljeselskapet i Saudi Arabia. Selskapet har hovedkontor i Dhahran. Saudi Aramco er både det største oljeselskapet i verden og det mest verdifulle selskapet. I 2019 ble 1,5 % av selskapet notert på Saudi Stock Exchange eller Tadāwul, noe som åpnet opp for at private investorer kunne begynne å kjøpe aksjer i selskapet.

Så vidt vi vet er det ingen norske meglere eller banker som gir deg tilgang til aksjehandel på Saudi Stock Exchange eller Tadāwul som børsen i Saudi Arabia også kalles. Dermed kan det bil vanskelig å investere i Saudi Aramco aksjer med mindre du bruker eToro. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser, og du kan også kjøpe aksjer i Saudi Aramco via denne nettmegleren.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Saudi Aramco aksjer – steg for steg

Å investere i aksjer medfører risiko, og det gjelder også for oljeaksjer som Saudi Armaco. Dermed er det viktig spre risiko ved å også kjøpe aksjer i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Saudi Aramco aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Saudi Aramco aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Saudi Aramco aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Saudi Aramco aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Saudi Aramco aksjer

For å kjøpe Saudi Aramco aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Aramco Saudi Arabian Oil Corp eller tickeren SAOC, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Saudi Aramco aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Saudi Aramco vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Saudi Aramco.

Teknisk analyse av Saudi Aramco aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Saudi Aramco

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Saudi Aramco FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Saudi Aramco aksjer?

Siden Saudi Armaco er notert på Saudi Stock Exchange eller Tadāwul er det vanskelig å finne norske meglere som gir deg tilgang til å investere i aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Saudi Armaco aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Saudi Aramco kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Saudi Aramco. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Saudi Aramco aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Saudi Aramco kurs?

Saudi Aramco er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Saudi Aramco på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Saudi Aramco aksjer en god investering?

I oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som har outperform på Saudi Aramco aksjen, mens 15 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Saudi Aramco aksjen er 35,39 SAR, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 45,00 SAR.