Kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje

Kjøpe Sea Limited aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Sea Limited aksjer.

Sea Limited kursutvikling

Sea Limited aksjeselskap

Sea Limited fundamental data

Kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje

Sea Limited er et internettselskap som leverer en plattform for forbrukere og mindre butikker. Selskapet holder til i Singapore, men har hele Sørøst-Asia og Taiwan som marked. Sea Ltd aksjer har fått mye fokus, også fra norske investorer den siste tiden. En av grunnene til dette er at aksjen har gitt veldig god avkastning. Aksjen er hovednotert på børsen i Singapore, men har også en ADR notering på Nasdaq i USA. Dermed er den lett tilgjengelig. Du kan få kjøpt den via de fleste norske nettmeglere og i nettbanker som tilbyr aksjehandel med utenlandske aksjer, men du må da som regel betale en høy kurtasje.

eToro er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje, og spread er den eneste kostnaden. Ikke overraskende gjør eToro det godt i vår test billigste aksjehandel på nett. eToro har alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og viser at de er en seriøs nettmegler. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. Minste innskudd er på $200, så dette er en løsning som passer for nye investorer som vil begynne med mindre beløp. Samtidig har eToro realtidskurser og program for teknisk analyse som kan gjøre erfarne investorer og tradere fornøyde.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Sea Limited aksjer – steg for steg

Å kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje kan du som nevnt gjøre på eToro, og dersom du ikke allerede har registrert deg på nettsidend eres vil vi vise deg steg for steg hvordan du gjør dette, og kjøper aksjer i Sea Limited. Når vi skriver denen teksten koster Sea Limited aksjer rundt $216, noe som betyr at du må gjøre et innskudd over dette om du vil kjøpe en hel aksje. Men, eToro tilbyr også fractional shares, så du kan kjøpe Sea Limited aksjer for en mindre sum.

1: Besøk eToro

Aller først må du besøke nettsiden til eToro for å kunne begynne med registreringen. Som regel tar dette kun noen få minutter, og siden nettsiden er oversatt til norsk er dette noe som pleier å gå greit for de aller fleste. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står skrevet Til eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan vi begynne med registreringen av din konto. Det første du gjør er å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Når du har trykket på knappen får du frem et skjema hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadressen din. Et annet alternativ er å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har gjort dette har du laget din konto, og du er logget inn. Men, det er ennå noen raske steg igjen før du kan kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje.

For å fullføre registreringen trykker du på Fullfør registrering. Så fyller du inn navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du fullføre din investorprofil ved å svare på noen enkle spørsmål om din erfaring med investeringer og aksjer. Helt til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, en regning eller dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke for å kjøpe Sea Limited aksjer.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200 på eToro, og Sea Limited aksjen koster mer enn dette, derfor kan det være smart å undersøke Sea Limited kursutvikling for du gjør innskudd om du vil kjøpe en hel aksje. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de forskjellige betalingsmetodene du kan bruke. Disse er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Vi anbefaler å ikke bruke bankoverføring, for med denne metoden får du ikke direkte innskudd og penger på konto umiddelbart for å kjøpe Sea Limited aksjer.

4: Kjøp Sea Limited aksjer

Fremgangsmåten for å kjøpe Sea Limited aksjer eller fractional shares er den samme. Det første du må gjøre er å søke på tickeren SE eller på selskapsnavnet Sea Limited i søkefeltet øverst på skjermen din når du er logget inn på din eToro konto. Når du trykker på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg om aksjen fra forumet, få informasjon om selskapet, nøkkeltall og multipler, undersøke kursutviklingen og lage tekniske analyser, og kjøpe Sea Limited aksjer.

For å kjøpe Sea Limited aksjer trykker du på knappen Handle for å få frem ordreskjemaet. Her kan du skrive inn summen du vil investere om du vil kjøpe fractional shares, eller antall om du vil kjøpe hele aksjer. For å aktivere ordren trykker du på Åpne handel. Din ordre blir nå lagt ut i markedet, og er børsen åpen vil dine aksjer bli kjøpt umiddelbart. Aksjene legges automatisk til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen på sin Sea Limited investering.

Teknisk analyse av Sea Limited aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Sea Limited

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Sea Limited FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Sea Limited aksjer?

Sea Limited er et selskap fra Singapore, men har notert ADR på Nasdaq i USA. Dermed kan du kjøpe aksjer i selskapet på nett. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje. Du kan også kjøpe fractional shares.

Hvor kan jeg følge Sea Limited kurs?

På vår nettside kan du følge Sea Limited kursutvikling. Vi har også samlet sammen mye nyttig informasjon om selskapet og resultatene de har lagt frem. I tillegg kan du se på oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for å vurdere verdsettingen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Sea Limited?

Sea Limited er en populær aksje, og derfor legger vi jevnlig ut tekniske analyser av Sea Limited aksjen. Disse har du gratis tilgang til. Vil du lage dine egne analyser kan du prøve programmet gratis, og vi har også kurs i teknisk analyse for nybegynnere.

Er Sea Limited aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det kun 1 av 19 analytikere som har en anbefaling lavere enn hold. Gjennomsnittlig kursmål for Sea Limited er $291,40, mens det høyeste kursmålet er på $330. Dermed kan Sea Limited aksjer være en god investering om det slår til.