Kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer uten kurtasje smic investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer.

SMIC kursutvikling

SMIC aksjeselskap

SMIC fundamental data

Kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer uten kurtasje

Semiconductor Manufacturing International Corporation eller SMIC er en kinesisk produsent av halvledere som ble grunnlagt i 2000 av Richard Chang Ru-gin. Selskapet er delvis eid av den kinesiske stat, i tillegg er aksjene notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 00981. Blant selskapets kunder finner du blant annet Qualcomm, Broadcom og Texas Instruments.

Dersom du bruker norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel vil du sannsynligvis ha liten tilgang til aksjer på Hong Kong børsen. Dersom du har det, er det stor sjanse for at du må betale en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer – steg for steg

På grunn av utviklingen av blant annet 5G og EV er det ventet at etterspørselen etter halvledere vil fortsatt holde seg høy fremover. Dermed kan aksjer som SMIC gi god avkastning til aksjonærene. Likevel er det viktig å spre risiko ved å investere i selskap som driver innenfor andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe SMIC aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SMIC aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SMIC aksjer

For å kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Semiconductor Manufacturing International Corporation eller tickeren 00981, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av SMIC aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Semiconductor Manufacturing International Corporation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SMIC.

Teknisk analyse av Semiconductor Manufacturing International Corporation aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Semiconductor Manufacturing International Corporation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Semiconductor Manufacturing International Corporation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer?

Semiconductor Manufacturing International Corporation eller SMIC er notert på Hong Kong Stock Exchange, og er derfor vanskelig å kjøpe via norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Semiconductor Manufacturing International Corporation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Semiconductor Manufacturing International Corporation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for SMIC aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Semiconductor Manufacturing International Corporation kurs?

Semiconductor Manufacturing International Corporation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SMIC på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer en god investering?

Det er for tiden ingen analytikere som har analysedekning på Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjen, og vi har derfor ingen anbefalinger eller kursmål for SMIC aksjen. Så snart dette endres vil vi legge ut oppdaterte anbefalinger og kursmål for SMIC.