Kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål

Kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD.

Seven & I Holdings kursutvikling

Seven & I Holdings aksjeselskap

Seven & I Holdings fundamental data

Kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje

Seven & I Holdings er et japansk dagligvareselskap som ble grunnlagt som Ito-Yokado i 1920. I 1970 ble Ito-Yokado den japanske franchisetakeren for 7-Eleven. I 1990 holdt det amerikanske holdingselskapet Southland Corp på å gå konkurs. Året etter tok Ito-Yokado over 70 % av Southland Corp. I 2005 ble det gjennomført en større restrukturering av selskapsstrukturen, og Seven & I Holdings ble etablert. Selskapet er i dag morselskap for blant annet 7-Eleven, Ito-Yokado og Denny’s restauranter. Seven & I Holdings aksjen er notert på Tokyo Stock Exchange med tickeren 3382.

I Norge er det et veldig lite antall banker og meglere som tilbyr aksjehandel på Tokyo Stock Exchange. De få som tilbyr dette tar også ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan derfor bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler å bruke disse løsningene. Et godt alternativ er Capital.com som tilbyr CFD trading på over 3000 aksjer notert på 19 børser.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du Seven & I Holdings aksje CFD – steg for steg

Å kjøpe aksjer i Seven & I Holdings kan gi deg eksponering mot kjente selskap som 7-Eleven, og dette er dermed en dagligvare aksje. Denne typen aksjer er regnet for å være trygge investeringer, men det vil fortsatt være viktig å spre risiko ved å kjøpe aksjer i andre selskap. Med tilgang til CFD på over 3000 aksjer på Capital.com skal du kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på aksjer i Seven & I Holdings uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksje CFD. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri CFD trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp Seven & I Holdings aksje CFD

For å kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Seven & I Holdings eller tickeren 3382, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksje CFD du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine CFD på aksjer i Seven & I Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Teknisk analyse av Seven & I Holdings aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Seven & I Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Seven & I Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Seven & I Holdings aksjer?

Siden Seven & I Holdings er notert på Tokyo Stock Exchange kan det være vanskelig å kjøpe aksjen gjennom meglere i Norge. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe CFD på Seven & I Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Seven & I Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Seven & I Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Seven & I Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Seven & I Holdings kurs?

Seven & I Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Seven & I Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Seven & I Holdings aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som har kjøpsanbefaling på Seven & I Holdings aksjen, mens 1 har overweight og 2 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for Seven & I Holdings aksjen er ¥6130,00, men det høyeste kursmålet er på ¥7500,00.