Kjøpe Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Shoals Technologies Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Shoals Technologies Group aksjer.

Shoals Technologies Group kursutvikling

Shoals Technologies Group aksjeselskap

Shoals Technologies Group fundamental data

Kjøpe Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje

Shoals Technologies Group ble etablert av Dean Solon i 1996. Selskapet har hovedkontor i Tennesse, og er i dag en ledende leverandør av Electrical Balance of Systems til solenergiprosjekter i USA. Aksjen til Shoals Technologies Group ble notert på Nasdaq Stock Exchange i slutten av januar 2021 og har tickeren SHLS.

Det er vanlig at du kan kjøpe aksjer på Nasdaq gjennom norske meglere og banker, noe som betyr at du også kan investere i Shoals Technologies Group aksjer. Normalt pleier vi ikke å anbefale disse løsningene siden det kan bli dyrt. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Shoals Technologies Group aksjer – steg for steg

Det er ventet sterk vekst i solenergi i forbindelse med det grønne skiftet. Det er gode nyheter for solenergi aksjer som Shoals Technologies Group. Samtidig er det risiko forbundet med investering i denne typen aksjer, noe som gjør at det er viktig å spre risiko ved å investere i andre selskap som driver i ulike sektorer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Shoals Technologies Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Shoals Technologies Group aksjer

For å kjøpe Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Shoals Technologies Group eller tickeren SHLS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Shoals Technologies Group aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Shoals Technologies Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Shoals Technologies Group.

Teknisk analyse av Shoals Technologies Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Shoals Technologies Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Shoals Technologies Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Shoals Technologies Group aksjer?

Shoals Technologi Group er notert på Nasdaq i USA, så aksjen kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Vil du spare penger kan du følge vår fremgangsmåte for å investere i Shoals Technologies Group aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Shoals Technologies Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Shoals Technologies Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Shoals Technologies Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Shoals Technologies Group kurs?

Shoals Technologies Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Shoals Technologies Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Shoals Technologies Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 9 analytikere som har kjøpsanbefaling på Shoals Technologies Group aksjen, mens 3 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Shoals Technologies er $42,00, mens høyeste kursmål er $48,00.