Kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer.

Siemens Gamesa Renewable Energy kursutvikling

Siemens Gamesa Renewable Energy aksjeselskap

Siemens Gamesa Renewable Energy fundamental data

Kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje

Siemens Gamesa Renewable Energy er et resultat av fusjonen mellom Gamesa Corporación Tecnológica og Siemens Wind Power A/S. Selskapet er notert på børsen i Madrid med tickeren SGRE. Selskapet er verdens nest største produsent av vindmøller, og tilbyr også installasjon og service på land- og offshore vindparker. Selskapet er mest kjent for sin SG 14.0-222 som er verdens største vindturbin med en effekt på 14,00 MW.

Aksjehandel på børsen i Madrid er noe som kan være vanskelig å oppdrive hos norske meglere og banker, og de få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje ved kjøp og salg. Siden det kan bli dyrt å investere i spanske aksjer gjennom norske meglere og banker pleier vi ikke å anbefale disse løsningene. Noe vi derimot pleier å anbefale er å bruke eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer – steg for steg

Når du investerer i enkeltaksjer er det viktig å spre risiko over flere selskaper, sektorer og gjerne land, og ikke bare investere i vindkraft aksjer. Siden du får tilgang til 16 børser og over 2000 aksjer på eToro har du gode muligheter til å lage en godt diversifisert portefølje. I tillegg til aksjer har du også muligheten til å investere i over 250 børsnoterte fond. Her vil vi vise deg steg for steg hvordan du kan investere i Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje, og denne metoden kan også brukes til å kjøpe andre aksjer eller ETF-er. Normalt tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen av konto til du kan investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer

For å kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Siemens Gamesa Renewable Energy eller tickeren SGRE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Siemens Gamesa Renewable Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Siemens Gamesa Renewable Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Siemens Gamesa Renewable Energy.

Teknisk analyse av Siemens Gamesa Renewable Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Siemens Gamesa Renewable Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Siemens Gamesa Renewable Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer?

Siemens Gamesa Renewable Energy er notert på Madrid børsen, og dermed trenger du en megler som gir eg tilgang til spanske aksjer. Det er kun noen få norske som tilbyr dette. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Siemens Gamesa Renewable Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Siemens Gamesa Renewable Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Siemens Gamesa Renewable Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Siemens Gamesa Renewable Energy kurs?

Siemens Gamesa Renewable Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Siemens Gamesa Renewable Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Siemens Gamesa Renewable Energy aksjen, mens 1 har overweight, 10 har hold, 2 har underweight og 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er €30,47, mens det høyeste kursmålet er €41,00.