Kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål kursutvikling

Kjøpe SMA Solar Technology aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe SMA Solar Technology aksjer.

SMA Solar Technology kursutvikling

SMA Solar Technology aksjeselskap

SMA Solar Technology fundamental data

Kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje

SMA Solar Technology er et tysk solenergiselskap som ble grunnlagt i 1981. Selskapet har hovedkontor i Niestetal, i tillegg til 18 kontorer i andre land som Brasil, Mexico, USA, Japan, Sør-Afrika og Australia. SMA Solar Technology utvikler og produserer solcelleinvertere. Aksjen til SMA Solar Technology er notert på Frankfurt Stock Exchange med tickeren S92.

Det er vanlig at norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til Frankfurt børs, men det er også vanlig at de pleier å ta en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler å bruke disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du SMA Solar Technology aksjer – steg for steg

Det er ventet stor vekst i solenergi fremover, men samtidig er det risiko forbundet med investeringer i solenergi aksjer. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver innenfor andre sektorer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Tesla aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe SMA Solar Technology aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp SMA Solar Technology aksjer

For å kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter SMA Solar Technology eller tickeren S92, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av SMA Solar Technology aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i SMA Solar Technology vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SMA Solar Technology.

Teknisk analyse av SMA Solar Technology aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SMA Solar Technology

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

SMA Solar Technology FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe SMA Solar Technology aksjer?

SMA Solar Technology er notert på børsen i Frankfurt, og det er derfor mulig å investere i aksjen via de fleste meglere og banker i Norge. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe aksjer i SMA Solar Technology uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge SMA Solar Technology kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til SMA Solar Technology. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for SMA Solar Technology aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av SMA Solar Technology kurs?

SMA Solar Technology er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av SMA Solar Technology på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er SMA Solar Technology aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på SMA Solar Technology aksjen, mens det er 3 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for SMA Solar Technology er €44,00, mens høyeste kursmål er €58,00.